Betöltés...

Ultrahangos injektor tisztító üzemanyag befecskendező szett

Ár: 158.400 Ft

Ez az automatikus üzemanyag-befecskendező tisztító számos hasznos funkcióval rendelkezik. A beépített vezérlőpanelen több modell található LED-kijelzővel, amelynek áttekinthető menüje egyszerűsíti a műveletek végrehajtását. Az eszköz 4 digitális üvegből készült kijelzőcsővel és egy nyomásmérővel van felszerelve, amelyek garantálják a teszt pontosságát és növelik a működés megbízhatóságát.
A gép tartós olajbeállító csöve nagy szilárdságú, korrózióvédelmet nyújt, és a prémium minőségű anyag garantálja a hosszú élettartamot, így nem kell aggódni a cső állapotáért. Az üzemanyag-befecskendező tisztító belsejében található beépített ultrahangos tisztítóvályú lehetővé teszi több befecskendező egyidejű tisztítását, hatékonyan eltávolítva az injektoron lévő szénlerakódásokat.
A készülékhez egy szabványos tartozékkészlet is tartozik, amely különféle adaptereket és csatlakozókat tartalmaz, így professzionális tisztítást kínál a járművek befecskendezői számára.
 

Üzemanyagtartály űrtartalma: 2000 ml
Mérőhenger űrtartalma: 140 ml
Fordulatszám tartomány: 0-7500 ford./perc
Befecskendezési idők: 0-9900 lépés
PWM impulzus: 0-20,0 ms lépés
Rendszernyomás: 0-0,6 MPa (állítható)
Idő: 0-20 perc (állítható)
Ultrahangos tisztítás teljesítménye: 70 W
Ultrahangos tisztítás gyakorisága: 28 kHz ±0,5 kHz

 

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Ultrahangos injektor tisztító üzemanyag befecskendező szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: