Betöltés...

Ragasztható mini fluoreszkáló kerek óra Autolife 65015

Ár: 1.450 Ft

Tartsa mindig szemmel az időt az autóban ezzel a kompakt, 4 cm átmérőjű mini órával! Elegáns megjelenése mellett rendkívül praktikus is, hiszen az autó bármely pontján könnyedén rögzíthető. A csomag tartalmaz egy erős kétoldalú ragasztót, amellyel biztosan és stabilan elhelyezhető a műszerfalon vagy bármely sima felületen, anélkül hogy bármilyen kárt okozna a felületekben.
Fluoreszkáló számlap és mutatók: A sötétben is könnyedén leolvasható, hiszen a számlap és a mutatók fluoreszkáló kivitelben készültek. Így éjszaka is bármikor gyorsan ellenőrizheti az időt anélkül, hogy le kellene néznie a telefonjára.
Modern és diszkrét design: A fekete számlap és az ezüst szegély modern megjelenést kölcsönöz az órának, amely szinte bármely autó belső terébe harmonikusan illeszkedik. A kompakt méretének köszönhetően pedig nem foglal sok helyet, és nem zavarja a kilátást vagy a műszerfal egyéb elemeinek működését.
Könnyű rögzítés: Az óra hátulján található kétoldalú ragasztó biztosítja, hogy az óra stabilan helyén maradjon, még rázósabb útszakaszokon is. Nincs szükség szerszámokra vagy bonyolult felszerelésre – egyszerűen távolítsa el a védőfóliát, és ragassza fel az órát a kívánt helyre.
Méretek: Átmérő: 4 cm
Vastagság: 4 cm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Ragasztható mini fluoreszkáló kerek óra Autolife 65015" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: