Betöltés...

Defektjavító spray 18 colos kerékig Holts 500 ml

Ár: 4.990 Ft

Engedd meg, hogy bemutassam neked a megoldást, amely valóban megkönnyíti az életedet, ha egy bosszantó defekttel találkozol – ez a Holts defektjavító spray a gumidefektek gyors és hatékony javításához lett kifejlesztve!
Képzeld el a helyzetet: egy fontos útra indulsz, és hirtelen, talán egy szög vagy egy éles kő miatt, a gumiabroncsod veszít a nyomásából. Mit teszel? Nincs idő keresgélni egy szervizt, a kerék cseréje pedig bonyolult és időigényes, különösen ha épp nincs nálad az összes szükséges szerszám. De ezzel a spray-vel nem lesz gond! Az egész folyamat olyan egyszerű, hogy bárhol és bármikor elvégezheted – semmilyen szerszámra, sem különösebb tudásra nincs szükséged.
Ez a spray:
-Személyautók, kisteherautók és pótkocsik esetében is használhatod. Nem kell több különböző terméket tartanod különféle járművekhez – egy spray mindent megold.
-Gond nélkül használható a modern TPMS rendszerekkel is: nem kell attól tartanod, hogy a guminyomás-ellenőrző rendszered megsérül vagy hamis jeleket ad a javítás után.
-Nem kell szétszedned a gumiabroncsot, ami különösen hasznos, ha útközben történik a baleset. Csak felcsavarod a szelepre, és kész.
-Nagy méretű kerekekhez is tudod használni! Akár 18 colos gumira is elegendő mennyiséget tartalmaz.És ami talán a legfontosabb: időt és pénzt spórolsz. Nem kell autószervizt hívnod, vagy megvárnod, amíg odaér valaki segíteni. Te magad azonnal útnak indulhatsz a javítás után, csupán figyelned kell, hogy az első 10 km-en lassan vezess, így a gumi megfelelően lezárja a lyukat.
Ez a termék különösen praktikus olyan helyzetekben, amikor nincs időd vagy lehetőséged azonnal gumicserére. Gondolj csak bele: egy ilyen spray az autódban, és egy defekt sem állhat az utadba! Tudod, hogy nem végleges megoldás, de épp elég ahhoz, hogy elérj a legközelebbi gumis műhelyig – így a problémád rögtön a kezedben lesz, és nem kell aggódnod az út közepén.
És végül, amiért ez a spray minden autós számára kötelező: bármikor előfordulhat egy defekt, de ezzel a termékkel a nyugalom is mindig veled lesz az autódban. Ne várj a bajra, előzd meg!
Kérdés: most vagy később szerzed be? :)
Használati útmutató:
-Ha lehetséges, azonosítsd és szüntesd meg a hiba okát.
-Ha tudod, mozgasd úgy a járművet, hogy a szelep a gumiabroncs alján legyen.
-Csavard rá az aeroszolcsövet a lehető legszorosabban az abroncsfelfújó szelepre.
-Fordítsd a piros csapot ON állásba, hogy elindítsd a folyadék áramlását az abroncsba.
-Ha a kanna kiürült, fordítsd vissza a csapot KI állásba, és csavard le a csövet a gumiabroncsról.
-Javítás után azonnal indulj el a járművel, de az első 10 km-en ne lépd túl a 60 km/h sebességet, hogy a kerék belsejében egyenletesen képződjön a tömítőfólia. Ellenőrizd, és ha kell, állítsd be a gumiabroncs nyomását.FIGYELEM! A javítás nem végleges, ezért mielőbb keresd fel a legközelebbi gumijavítót! FIGYELEM! A termék nem használható, ha a gumiabroncs levált a felniről, vagy az oldalfala elszakadt vagy súlyosan sérült.
A lejárati ideje, több mint 6 év!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Defektjavító spray 18 colos kerékig Holts 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: