Betöltés...

Autós hátsó ülés szervező

Ár: 2.650 Ft

Autós hátsó ülés szervező

Az Autós hátsóülés szervezőnek hála mindennek meglesz a maga helye.A táblagépedet, egy üveg vizet, esetleg a gyerek egy plüssmackóját szeretnéd elpakolni? Mostantól lesz hova, hiszen rendkívül sok különböző méretű és típusú rekesszel rendelkezik a tároló.
A terméken található kettő darab csatos hevederrel egyszerűen rögzíthető az autók első üléseihez.Méretéből adódóan takarni fogja azok teljes hátsó részét, melynek köszönhetően megvédi a szövetek koszolódását, szennyeződését. A tárolónak hála egy-egy piszkos lábnyom ezentúl nem az ülés kárpitján lesz látható.
A hátsóülés szervező letakarítása nagyon egyszerű.Megtisztításához elég egy nedves törlőkendővel áttörölgetni a terméket. Azonban ha nagyobb takarításra vágysz, mosógépben is mosható. Vízálló tulajdonságából adódóan nem kell aggódni, hogy a mosás során tönkremegy.
Tulajdonságai:

Méret: 61 x 41 cm
Anyag: 600D poliészter + oxford szövet háló + PVC műanyag
Vízálló
Könnyen tisztítható
Felső és alsó csatos hevederrel rögzíthető

 

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autós hátsó ülés szervező" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: