Betöltés...

Szivacsos fali autóajtó védő garázsba - 200 x 20 x 0,4 cm

Ár: 2.990 Ft

Szivacsos fali autóajtó védő garázsba - 200 x 20 x 0,4 cmA szivacs tökéletesen védi az autót és a falat szűk helyeken.ELLENÁLLÓ - az ajtóvédő elsősorban olyan helyeken működik, ahol korlátozott a hely. 0,4 cm vastag habból készült, ellenáll a karcolásoknak, horpadásoknak, tartós szennyeződéseknek és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, mint az eső vagy a nap. A felületi textúra miatt az anyag kevésbé szívja fel a szennyeződéseket, ami megkönnyíti a tisztán tartást.
KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ? az öntapadós változat lehetővé teszi, hogy bárhová felragasszuk, csak egy adott felületre rögzítsük. Ez a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb telepítés.
UNIVERZÁLIS BIZTONSÁG ? a védő elnyel minden kopást vagy ütést, és védi a jármű karosszériáját, különösen a festékbevonatot, az ütközés okozta sérülésektől. Ezenkívül védi a falakat a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől.
NAGY MÉRET = SOK LEHETŐSÉG - a méret jelentősen befolyásolja a működését. Ugyanakkor elfér hosszú falon, valamint rövidebb szakaszokban megfelelő méretre vágva.
MŰSZAKI ADATOK:

anyaga: műanyag (hab)
fekete szín
öntapadós: igen
méretek (szélesség / hossz / vastagság): 20x200x0,4cm
súlya: 132g


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szivacsos fali autóajtó védő garázsba - 200 x 20 x 0,4 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: