Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth kihangosító, FM transzmitter - 2x USB

Ár: 5.990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth kihangosító, FM transzmitter - 2x USB, 1x USB-C PD
A jeladó hangja közvetlenül az autó audiorendszerébe kerül. A Bluetooth funkció és az USB-kimenetek lehetővé teszik, hogy számos hordozható eszközről játsszon le zenét. Emellett az adó segítségével rádión keresztül kihangosított telefonhívásokat is lebonyolíthatunk, ami még nagyobb biztonságot nyújt vezetés közben. A készülék áramellátása közvetlenül a szivargyújtó aljzatból történik.
A legújabb BLUETOOTH 5.0 technológiaKét USB portModern, tiszta LED kijelzőRGB háttérvilágításAz asszisztens aktiválásának lehetősége - használja az okostelefon funkciótQC 3.0 gyorstöltési technológiaVEZETÉK NÉLKÜLI BLUETOOTH KAPCSOLAT
A beépített Bluetooth 5.0 modul a népszerű vezeték nélküli kommunikációs szabvány optimalizált változata. Még jobban illeszkedik a mobileszközökhöz és a vezeték nélküli elektronikus tartozékokhoz. Nagyobb sebességet, stabilitást és energiahatékonyságot biztosít. Az eszközök párosítása gyors, csak keresse meg az adót a telefonon vagy más eszközön, és csatlakozzon hozzá.
IGAZÍTSA A VILÁGÍTÁST AZ AUTÓ BELSŐ TERÜLETÉHEZ
A színes LED-ek lehetővé teszik a jeladó megvilágításának színének kiválasztását, aminek köszönhetően karakteresebbé tehetjük autónk belsejét, ráadásul sötétben is könnyedén megtalálhatjuk a töltőportot anélkül, hogy további fényforrást kellene használni. . Akár 7 szín közül választhatunk, köztük piros, zöld, lila és kék. Egy további funkció lehetővé teszi a színek folyamatos megváltoztatását a teljes RGB színpalettáról.
QC 3.0 GYORSTÖLTŐ PORT
A készülék két USB porttal van felszerelve. Az egyik USB-port QuickCharge 3.0 technológiával működik, amely lehetővé teszi a hordozható eszközök rendkívül gyors töltését. A két port összteljesítménye eléri a 20 W-ot.
KÉNYELMES SZÁMÁRA HALLGASSA
A készülék USB-porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi számok lejátszását külső memóriáról, például pendrive-ról. Használatával zenét, hangoskönyveket, podcastokat és bármilyen más hangsávot játszhat le MP3, WMA, WAV, FLAC formátumban.
Specifikáció:

Kijelző: LED kijelző
Termék anyaga: ABS
Bluetooth kompatibilis verzió: 5.0
Bluetooth támogatás - kompatibilis DSP sztereó zene
Hatásos hatótáv: ?10 méter
Bemenetek: 2 x USB, USB-C
Lejátszási mód: FM lejátszás
Támogatott fájltípusok: MP3/WMA/APE/FAC/WAV
FM frekvenciatartomány: 87,5-108 MHz (100 KHz-es lépés)
Jel/zaj arány: 85db (FM: 65db)
Hullámtorzítás: <0,05% (FM: <0,1%)
Tápellátás: 12V-24V


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth kihangosító, FM transzmitter - 2x USB" című hirdetést látja. (fent)