Betöltés...

Blow Blackbox Full HD Autós menetrögzítő kamera - G-Sensor

Ár: 25.990 Ft

Blow Blackbox Full HD Autós menetrögzítő kamera - G-Sensor, mozgásérzékelővel, tolatókamerával
Ez a modern és multifunkcionális eszköz ideális társ minden autóvezető számára, különösen ütközés vagy más krízishelyzetek esetén. A készülék kiváló minőségű FullHD videókat rögzít, és egy kiegészítő hátsó kamerával is rendelkezik, ami tolatókameraként is használható. Az eszköz széles látószöge és számos hasznos funkciója biztosítja a biztonságos és nyugodt vezetési élményt.
Főbb Jellemzők:FullHD Felvétel: A 1920x1080 Full HD felbontás és a 170 fokos széles látószög garantálja, hogy minden fontos részlet rögzítésre kerüljön. A beépített mikrofon pedig kristálytiszta hangot rögzít.
Kiegészítő Hátsó Kamera: A hátsó kamera rögzíti az autó mögötti eseményeket, és tolatókameraként is funkcionál, megkönnyítve a parkolást és a manőverezést szűk helyeken.
Mozgásérzékelés: A beépített mozgásérzékelő funkció aktiválja a felvételt, amikor mozgást érzékel, biztosítva, hogy ne maradjon le egyetlen fontos pillanatról sem, még parkolás közben sem.
G-Szenzor: Ütközés esetén a G-szenzor automatikusan zárolja a felvételt, így az nem kerül felülírásra, és megbízható bizonyítékként szolgálhat baleset esetén.
Hurokfelvétel: A felvétel folyamatosan hurokban történik, így ha megtelik a memóriakártya, a régi fájlok automatikusan felülíródnak, biztosítva a folyamatos rögzítést.
Kiváló Felhasználói Élmény: Az eszköz 4,0 hüvelykes IPS érintőképernyője egyszerű és intuitív kezelést biztosít, míg a dátum és idő kijelzés segít az események pontos időpontjának rögzítésében.
Specifikációk:

Processzor: JL5601
Érzékelő: Elöl: GC2053, Hátul: V09
Kijelző: 4,0" IPS érintőképernyő
Objektív: Széles látószögű, 170°
Videó Felbontás: Elöl: 1920x1080 Full HD 30fps, Hátul: 640x480 30fps
Kamera: 5M
Hurokfelvétel: 5 perc / 3 perc / 2 perc / 1 perc
Formátum: AVI (videó), JPG (kép)
Bemenetek: microSD (64 GB-ig), mini USB
Méretek: 110x61x31 mm
Tápkábel Hossza: 340 cm
Hátsó Kamera Kábel Hossza: Jel: 540 cm, Tápegység: 120 cm
További Funkciók: G-szenzor, mozgásérzékelő, dátum és idő kijelzés, beépített akkumulátor, mikrofon és hangszóró

A Csomag Tartalma:

Blow BlackBox F800 Videórögzítő
Kiegészítő Hátsó Kamera
Hosszú Tápkábel a kényelmes telepítéshez

Ez az autós videórögzítő tökéletes választás azoknak, akik értékelik a magas képminőséget, a megfizethető árat és a megbízhatóságot. Segít a stresszes helyzetekben, és biztosítja a szükséges bizonyítékokat baleset vagy vitás helyzetek esetén.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Blow Blackbox Full HD Autós menetrögzítő kamera - G-Sensor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: