Betöltés...

Xtrobb csomagtartó rendszerező

Ár: 5.190 Ft


PRAKTIKUS  - egy kiváló minőségű csomagtartó rendszerező erős filcanyagból készült. Egy ilyen táska nagyon jó módja annak, hogy a csomagtartóban szállított dolgokat egy helyen és rendben tartsuk.  Ez nem csak lehetővé teszi, hogy elkerülje a rendetlenséget és a problémákat a szükséges dolgok megtalálása során, hanem azt is megakadályozza, hogy az utazás során a csomagtartóban mozogjanak.



TÉPŐZÁRRAL- ennek a rendszerezőnek az előnye a tépőzáras rögzítés. A rendszerező teljes hosszában alávarrt erős tépőzár és a hátulján lévő tépőzár biztosítja, hogy a táska biztonságosan maradjon a csomagtartóban anélkül, hogy vezetés közben elmozdulna! Ezenkívül a táska merevített, így stabil, és  a becsomagolt rendszerező szállítása egyszerűvé válik.



ZSEBEK  - gondoskodtunk arról, hogy az rendszerező megfeleljen a felhasználók különféle igényeinek. Egy nagy rekesszel rendelkezik a nagyobb tárgyak számára, mint például: tűzoltó készülék, elsősegélynyújtó készlet stb. Ezenkívül elöl van egy hálós zseb, amely tökéletes a gyorsan kéznél lévő tárgyak tárolására, például térképek, papírzsebkendők vagy nedves tárgyak tárolására, amelyeknek meg kell száradniuk.    



HORDOZHATÓ– ennek a praktikus csomagtartó rendszernek kétségtelen előnye a hordozó fogantyú. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, mert a rendszerező praktikus táskává változik (nem kell átpakolni semmit, ha elhagyja az autót, csak be krll vinnie a házba). 





TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
anyaga: filc
fogantyú: igen
rögzítés: tépőzár
űrtartalom: 22 l
méretei: 47 x 17 x 28 cm
súlya: 0,239 kg
súlya csomagban: 0,25 kg




Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Xtrobb csomagtartó rendszerező " című hirdetést látja. (fent)