Betöltés...

Xtrobb autó karosszéria rögzítő készlet

Ár: 4.890 Ft


NAGY KÉSZLET- A készlet 18 különböző méretű rögzítőt tartalmaz , 16 típusra osztva . A strapabíró PP anyagból készült univerzális csatlakozók szilárd rögzítést és hosszú távú használatot biztosítanak , ami rugalmas alkalmazkodást tesz lehetővé az autók különböző felhasználási területeihez. A PP anyagnak köszönhetően az autós mandzsettagombok ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, a nedvességnek és a változó időjárási viszonyoknak , ami minden körülmények között megbízhatóvá teszi őket.       



PRAKTIKUS- Az rögzítő készlet egy praktikus, szintén PP-ből készült műanyag dobozban található , amely megkönnyíti a klipek rendszerezését és tárolását . A doboz három szintből áll, amelyeket erős záródás köt össze , ami biztosítja az elemek biztonságos tárolását. A doboz minden szintjén rekeszek találhatók, amelyek elválasztják a különböző típusú és méretű klipeket , amelyek lehetővé teszik a munka közben szükséges klipek gyors és egyszerű elérését. A doboz tetején egy praktikus fogantyú található , amely megkönnyíti a készlet szállítását.     



KIEGÉSZÍTŐK-  A készlet négy különböző végű, kiváló minőségű PP-ből készült kihúzót tartalmaz , amelyek megkönnyítik a rögzítők eltávolítását azok sérülése nélkül. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy vasból készült eltávolítót ergonomikus ABS fogantyúval , amely kényelmes és biztos tartást biztosít munka közben.  Az rögzítők számos különböző járműalkalmazáshoz használhatók. Tökéletes ajtókárpit , ülések, tetőkárpit és oldalsó panelek rögzítésére. Hasznos motorburkolatok, kerékívek és egyéb védőelemek felszereléséhez. Lehetővé teszik lökhárítók, oldallécek és egyéb díszítő karosszériaelemek szilárd rögzítését. Kiválóan alkalmas az autó belsejének műanyag részeinek javítására és rögzítésére. Kábelek, érzékelők és egyéb elektronikus alkatrészek csatlakoztatására is használhatók.      
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: PP, ABS, vas
autómárka: univerzális
Alkalmazás: univerzális
csapok száma: 620 db
tűtípusok száma: 16
tok méretei: 16,5 x 16,5 x 12,5 cm
súlya: 0,82 kg
Csomag súlya: 0,92 kg
TARTALOM:



mandzsettagombok 620 db
eltávolító kanalak 4 db
rögzítő eltávolító eszköz 1 db
doboz 1 db




Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Xtrobb autó karosszéria rögzítő készlet" című hirdetést látja. (fent)