Betöltés...

SSANGYONG Rexton 2017-> lenyitott 3. üléssor esetén Novline-Premium 3D méretpontos csomagtértálca (TPE) (ELEMENT02486L13 EXP.)

Ár: 18.490 Ft

SSANGYONG Rexton 2017-> lehajtott 3. üléssor esetén Novline-Premium 3D Méretpontos Csomagtértálca (TPE) SSANGYONG Rexton 2017-től | Lehajtott 3. Üléssor Esetén (ELEMENT02486L13 EXP.) Maximalizálja SSANGYONG Rexton 2017-től gyártott modelljének csomagterét a lehajtott 3. üléssor esetén a Novline-Premium 3D méretpontos csomagtértálcával. Ez a prémium kategóriás tálca tökéletesen illeszkedik autója csomagterébe, és 3D kialakításának köszönhetően teljes körű védelmet nyújt a szennyeződések, folyadékok és kopás ellen. Főbb jellemzők: Tökéletes illeszkedés: A tálcát precízen a SSANGYONG Rexton 2017-től gyártott modelljeihez tervezték, és optimálisan alkalmazkodik a lehajtott 3. üléssor által biztosított csomagtér formájához. 3D kialakítás: A 3D technológiával készült tálca maximális védelmet nyújt a csomagtér minden szegletében, megakadályozva a szennyeződések bejutását a nehezen elérhető helyekre is. TPE anyag: A tálca környezetbarát, rugalmas és strapabíró TPE anyagból készült, amely ellenáll a hőmérséklet-változásoknak, és megőrzi formáját extrém körülmények között is. Csúszásmentes felület: A csomagtértálca csúszásmentes felülete biztosítja, hogy a rakomány biztonságosan a helyén maradjon a szállítás során. Könnyű tisztítás: A tálca anyaga vízálló és könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható vagy letörölhető, így a csomagtér mindig tiszta marad. Válassza a Novline-Premium 3D méretpontos csomagtértálcát, hogy autója csomagtere a legnagyobb kihívások között is megőrizze rendezettségét és tisztaságát!

Tovább
Tulajdonságok
Márka: SsangYong
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "SSANGYONG Rexton 2017-> lenyitott 3. üléssor esetén Novline-Premium 3D méretpontos csomagtértálca (TPE) (ELEMENT02486L13 EXP.)" című hirdetést látja. (fent)