Betöltés...

SSANGYONG Rexton 2017- Novline-Premium 3D méretpontos csomagtértálca kinyitott 3. üléssor esetén (TPE) (ELEMENT02486K13 EXP.)

Ár: 8.990 Ft

SSANGYONG Rexton 2017-> felnyitott 3. üléssor esetén NOVLINE Csomagtér Tálca SSANGYONG Rexton 2017-től | Felnyitott 3. Üléssor Esetén Tartsa autója csomagterét tisztán és rendezett állapotban a NOVLINE csomagtértálcával, amelyet kifejezetten a SSANGYONG Rexton 2017-től gyártott modellekhez terveztek, felnyitott 3. üléssor esetén. Ez a prémium minőségű csomagtértálca megvédi autója belső terét a kosztól, sártól, folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől, amelyek mindennapos használat során felhalmozódhatnak. Főbb jellemzők: Kifinomult illeszkedés: A tálca tökéletesen illeszkedik a Rexton csomagterébe a felnyitott 3. üléssor mellett, biztosítva a maximális védelmet és helykihasználást. Tartós anyag: Kiváló minőségű, rugalmas, ugyanakkor strapabíró anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és hosszú élettartamot garantál. Vízálló és könnyen tisztítható: A tálca vízálló felülete könnyen letörölhető, így gyorsan megszabadulhat a szennyeződésektől és a nedvességtől. Csúszásmentes felület: A csomagtér tálca csúszásmentes felülete megakadályozza a tárgyak elmozdulását a szállítás során, így a csomagok biztonságban maradnak az utazás alatt. Elegáns megjelenés: A modern, diszkrét dizájn tökéletesen illeszkedik a Rexton elegáns belső teréhez. Válassza a NOVLINE csomagtértálcát, és élvezze a praktikus és stílusos megoldást a csomagtere védelmére!

Tovább
Tulajdonságok
Márka: SsangYong
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "SSANGYONG Rexton 2017- Novline-Premium 3D méretpontos csomagtértálca kinyitott 3. üléssor esetén (TPE) (ELEMENT02486K13 EXP.)" című hirdetést látja. (fent)