Betöltés...

Univerzális, 620 részes autókárpit patent szett, rögzítőkapocs-készlet szerszámokkal, tárolódobozzal

Ár: 4.290 Ft

Univerzális, 620 részes autókárpit patent szett, rögzítőkapocs-készlet szerszámokkal, tárolódobozzal 



Az autós rögzítőkészlet sokoldalú és nélkülözhetetlen eszköztár minden gondos autótulajdonos, szerelő vagy barkácsoló számára, aki megbízható és tartós rögzítést szeretne biztosítani a különböző elemekhez a járművön belül és kívül. A kapcsok kiváló minőségű polipropilénből (PP) készülnek, ami garantálja tartósságukat és megbízhatóságukat.


A készlet 18 különböző méretű rögzítőt tartalmaz, 16 típusra osztva. A tartós PP anyagból készült univerzális csatlakozók szilárd rögzítést és tartósságot biztosítanak a használat során, ami lehetővé teszi a rugalmas alkalmazást az autó különböző részein. A kiváló anyaghasználatnak köszönhetően az autós patentek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, a nedvességnek és a változó időjárási körülményeknek, ami rendkívül megbízhatóvá teszi őket.


A készlet egy praktikus tárolóban lett elhelyezve, ami megkönnyíti a rögzítők rendszerezett tárolását. A doboz három szintből áll, minden szint rekeszeket tartalmaz, amelyekben a különböző típusú és méretű kapcsok elkülönülnek, lehetővé téve a gyors és könnyű hozzáférést a szükséges darabokhoz munka közben. A doboz tetején egy praktikus fogantyú található, amely megkönnyíti a lezárt készlet biztonságos szállítását.


A készletben négy különböző végű, kiváló minőségű PP-ből készült szerszám található, amelyek megkönnyítik a klipszek eltávolítását anélkül, hogy megsérülnének. Ezen kívül a készlet egy további fém szerszámot is tartalmaz ergonomikus ABS fogantyúval, amely kényelmes és biztonságos fogást biztosít munka közben.


Az autós klipszek a járművek különböző részein használhatók. Tökéletes a kárpitelemek, ajtók, ülések, tetőkárpit és oldalfalak rögzítéséhez. Hasznos motorburkolatok, kerékjárati ívek és egyéb védőelemek felszereléséhez. Szilárd rögzítést tesznek lehetővé lökhárítók, oldalsó díszlécek és egyéb karosszériaelemek rögzítéséhez. Kiválóan alkalmasak az autó belső terében a műanyag alkatrészek javítására és rögzítésére. Kábelek, érzékelők és egyéb elektronikus alkatrészek rögzítésére is használhatók.


Tulajdonságok: 




Anyag: PP, ABS, fém
Univerzális, autómárka független
Tartós és megbízható rögzítést biztosítanak
Sokoldalúan alkalmazhatók
Praktikus szerszámkészlet
Rögzítők száma: 620 db
A rögzítőkapcsok típusainak száma: 16
A rögzítőkapcsok méreteinek száma: 18
Tároló mérete: 16,5 × 16,5 × 12,5 cm
Súly: 0,82 kg
Csomagolási súly: 0,92 kg


A csomag tartalma: 




620 db rögzítő
4+1 db szerszám
1 db tárolódoboz




Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Univerzális, 620 részes autókárpit patent szett, rögzítőkapocs-készlet szerszámokkal, tárolódobozzal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP