Betöltés...

Telefontartó hosszú karral műszerfalra, szélvédőre ZP-X0566 / W14696-2

Ár: 3.690 Ft

A ZP-X0566 modellű 360°-os autós telefontartó egy innovatív és praktikus eszköz, amely biztonságos és kényelmes megoldást nyújt mobiltelefonok autóban történő használatához. A telefontartó fej része 360 fokban elforgatható, lehetővé téve a telefon optimális pozicionálását, akár függőleges, akár vízszintes nézetben.
Az alapja erős nanotechnológiás tapadókoronggal van ellátva, amely biztosítja a stabil rögzítést az autó szélvédőjén vagy műszerfalán. Az egygombos feloldási mechanizmus megkönnyíti a telepítést és eltávolítást.
A kar hossza és szöge is állítható, így a felhasználók személyre szabhatják a tartót a saját igényeik szerint. Ez különösen hasznos a különböző autók és vezetési stílusok esetében. A klipsz kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző méretű okostelefonokat biztonságosan tartson. A puha, csúszásgátló felületek védik a telefonokat a karcolásoktól és sérülésektől. A tartó egygombos kioldó mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon gyors és egyszerű eltávolítását a tartóból.
A csatlakozási pontok megerősítettek, hogy minimalizálják a lötyögést és a vibrációt.
Ez a telefontartó ideális választás hosszú utazásokhoz, mindennapi használathoz, valamint GPS és más navigációs alkalmazások használatához. Kiválóan alkalmazható zenei streaming, hívásfogadás és egyéb, a vezetés közbeni biztonságos eszközhasználathoz.
A telepítése egyszerű:
Először rögzítse a tartó tapadókorongját a szélvédőre vagy műszerfalra, majd nyomja le a rögzítő kart a vákuum létrehozásához. Ezután nyissa ki a klipszet, helyezze be a telefont, majd zárja be a klipszet a biztonságos rögzítéshez. Végül állítsa be a kar hosszát és szögét (a díszgombok segítségével), valamint forgassa el a telefont a kívánt pozícióba.
Telefon mérete: 4,7 col – 6,5 colig
Teljes hossza: kb 22 cm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Telefontartó hosszú karral műszerfalra, szélvédőre ZP-X0566 / W14696-2" című hirdetést látja. (fent)