Betöltés...

Gumiabroncs szerelő paszta AK-Pro 5kg

Ár: 3.990 Ft

A gumiabroncs szerelő paszta egy speciális kenőanyag, amelyet a gumiabroncsok szereléséhez használnak. A termék célja, hogy megkönnyítse a gumiabroncsok peremének felhelyezését a kerékpántra, valamint a kerékpánt és a gumiabroncs közötti kapcsolatot is segítse. A paszta alkalmazásával csökkenthető a gumiszerelés során fellépő súrlódás, ami megkönnyíti az abroncsok felhelyezését és levételét, valamint minimalizálja a sérülés kockázatát.Használati útmutató-A szerelés előtt győződjön meg arról, hogy a kerékpánt és a gumiabroncs felülete tiszta és száraz. Távolítsa el a szennyeződéseket és a régi kenőanyag maradványait.
-Vigyen fel egy vékony réteg szerelő pasztát a gumiabroncs peremére és a kerékpánt érintkező részére. A paszta alkalmazása egyenletesen történjen a jobb hatékonyság érdekében.
-Helyezze fel a gumiabroncsot a kerékpántra. A paszta biztosítja a könnyű elcsúszást és csökkenti a szerelési erőt.
-A szerelés után tisztítsa meg a felületeket a felesleges pasztától, hogy elkerülje a felesleges anyag lerakódását.Figyelmeztetések és biztonsági információk-Dietilén glikol tartalom: A paszta dietilén glikolt tartalmaz, amely nagy mennyiségben lenyelve ártalmas lehet.
-Irritáció: Huzamosabb ideig tartó érintkezés esetén irritálhatja a szemet és a bőrt. Kerülje a közvetlen érintkezést, és használat után alaposan mosson kezet.
-Gyermekek elől elzárva tartandó: Biztonsági okokból tartsa távol a gyermekektől.Kiszerelés: 5 Kg vödörben


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Gumiabroncs szerelő paszta AK-Pro 5kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: