Betöltés...

Nagy teljesítményű forgó autós / kamionos ventilátor szivargyújtó csatlakozóval – frissítő kényelem minden utazás során (BBD)

Ár: 6.990 Ft

Tedd még kellemesebbé utazásaidat ezzel a nagy teljesítményű forgó ventilátorral, amelyet egyszerűen csatlakoztathatsz a jármű szivargyújtójához. Legyen szó autóról vagy kamionról, ez a ventilátor garantáltan frissítő levegőt biztosít, így a legmelegebb napokon is kellemes környezetet teremt a vezetőülésben. Termékleírás: Nagy teljesítmény: A ventilátor erőteljes motorral rendelkezik, amely gyors és hatékony légáramlást biztosít. A nagy teljesítményű ventilátorral az autó vagy kamion belső tere gyorsan lehűlhet, így minden utazás során friss levegőt élvezhetsz, akár hosszú távon is. Forgó funkció: A 360 fokban forgatható ventilátorfej lehetővé teszi a levegő pontos irányítását, így az optimálisan oszlik el a jármű belső terében. A forgó funkció segít a levegő egyenletes elosztásában, biztosítva a maximális kényelmet minden utas számára. Egyszerű telepítés: A ventilátor könnyedén csatlakoztatható a jármű szivargyújtójához, ami gyors és egyszerű telepítést biztosít. Nincs szükség bonyolult bekötésre vagy extra áramforrásra, csak dugd be a szivargyújtóba, és azonnal használatba veheted. Kompakt és praktikus: A ventilátor kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű elhelyezést az autó műszerfalán vagy a kamion belső terében. Az elegáns és modern dizájn harmonikusan illeszkedik bármilyen jármű belső terébe, miközben nem foglal el sok helyet. Állítható sebesség: Az állítható sebesség beállítás lehetővé teszi, hogy a ventilátor teljesítményét az igényeidhez igazíthasd. Választhatsz a finom légáramlatok és a nagyobb légáramlás között, attól függően, hogy éppen mire van szükséged. Tartós kivitel: A ventilátor erős és tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú távú használatot és megbízhatóságot. Az anyagok és a tervezés garantálják, hogy a ventilátor jól bírja a folyamatos használatot és a különböző járműkörülményeket. Főbb Jellemzők: Teljesítmény: Nagy teljesítményű légáramlás a gyors hűtéshez Forgó Funkció: 360 fokban állítható légáramlás Telepítés: Egyszerű csatlakozás szivargyújtóra Kompakt Méret: Kisebb helyigény, elegáns dizájn Sebességszabályozás: Állítható sebesség beállítás Tartósság: Stabil és hosszú élettartamú kialakítás Méretek: Ventilátor méretei: Kompakt és helytakarékos Tömeg: Könnyű, könnyen kezelhető Átmérő: Ø15,3cm Energiafogyasztás: 0,6A (kb. 8W) Feszültség  : 24V Tápkábel hossza : 110 cm Csatlakozás: szivargyújtó Összegzés: A "Nagy Teljesítményű Forgó Autós/Kamionos Ventilátor Szivargyújtó Csatlakozóval" ideális választás minden járműhöz, amely frissítő kényelmet és hatékony légáramlást biztosít az utazás során. A könnyű telepítés, a forgó funkció és a tartós kivitel révén ez a ventilátor minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújt. Tedd élvezetessé és kényelmessé az utazásaidat ezzel a praktikus és hatékony ventilátorral!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Nagy teljesítményű forgó autós / kamionos ventilátor szivargyújtó csatlakozóval – frissítő kényelem minden utazás során (BBD)" című hirdetést látja. (fent)