Betöltés...

Eco-bőr autósülés

Ár: 6.390 Ft


SZENNYEZÉS ELLENI VÉDELEM – a huzat vízálló, tartós és könnyen tisztítható poliészterből  készült, ami biztosítja a termék hosszú élettartamát. Ezenkívül könnyen tisztítható, mivel a szennyeződés nem hatol be az ökobőr szerkezetébe. Megakadályozza, hogy foltok, szennyeződések, folyadékok és ételmaradványok kerüljenek a kárpitba, ami kisgyermekek számára különösen fontos. 



SÉRÜLÉS ELLENI VÉDELEM – az üléshuzat nélkülözhetetlen kelléke minden szülőnek, aki meg akarja óvni az autósüléseket a sérülésektől, szennyeződésektől, horzsolásoktól és lenyomatoktól, amelyek a gyermekülés beszereléséből és használatából eredhetnek. 



NAGYON GYORS TELEPÍTÉS – a huzat könnyű felszerelni. A rugalmas szalag segítségével gyorsan és stabilan rögzítheti a szőnyeget. A szalag szilárdan a helyén tartja a szőnyeget, megakadályozva, hogy lovaglás közben elmozduljon. Univerzális méreteinek köszönhetően a huzat a legtöbb autómodellhez és gyereküléshez illeszkedik. 



BELÉPÍTETT SZERVEZŐ ÉS OLDALBURKOLATOK  – a huzaton 2 további hálós zseb található olyan tárgyak számára, mint a játékok, palackok vagy rágcsálnivalók stb., ami megkönnyíti a hely elrendezését az autóban. Ezenkívül a huzat 2 oldalsó huzattal rendelkezik, amelyek még nagyobb részt védenek a szennyeződésektől és a folyadékoktól!   


MAT SPECIFIKÁCIÓ:



gyártó: Iso Trade
márka: XTROBB
anyaga: poliészter
textúra: eco-bőr
teljes mérete: 136,5 x 89 cm
ülőfelület mérete: 47 x 49,5 cm
háttámla méretei: 65 x 49,5 cm
súlya: 0,37 kg
súlya csomagban 0,43 kg




Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Eco-bőr autósülés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: