Betöltés...

Szilikon lemosó spray (zsírtalanító) 375 ml ColorMatic Pre-fill Antil 770

Ár: 3.990 Ft

Ez a kiváló minőségű szilikon lemosó spray arra lett kifejlesztve, hogy mindenféle vegyszer maradványt eltávolítson a fényezésről és ezzel zsírmentesítse azt. Kiválóan alkalmazható autóápolási feladatok előtt, illetve fényezés előkésítésére is. 
A használata egyszerű:
Egy puha, szöszmentes kendővel alaposan át kell törölni a kezelendő felületet. Ha szükséges, a folyamatot megismételhetjük annak érdekében, hogy minden szilikon- és egyéb szennyeződés eltávolításra kerüljön. 
A termék használata közben ajánlott a biztonsági előírások betartása. Ez magában foglalja a megfelelő légzésvédő készülék és védőszemüveg használatát, hogy megvédjük egészségünket a potenciálisan káros oldószerpáráktól. A szilikoneltávolító spray rendkívül hatékony eszköz a fényezési folyamat során, amely hozzájárul a tökéletes és hibátlan végeredmény eléréséhez.Kiszerelés: 375ml
Figyelem! Ez a termék töltött termék, prémium minőségű HB BODY Antisil 770-es termékkel van töltve. Kiürülést követően a palack nem tölthető újra!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szilikon lemosó spray (zsírtalanító) 375 ml ColorMatic Pre-fill Antil 770" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: