Betöltés...

Praktikus 2 az 1-ben autós telefontartó és vezeték nélküli gyors töltőállvány – QI kompatibilis, szellőzőrácsra helyezhető töltő autóba(BBV) (BBD)

Ár: 3.990 Ft

Fedezze fel a vezetés új szintjét ezzel a sokoldalú és innovatív 2 az 1-ben autós telefontartóval és vezeték nélküli gyors töltőállvánnyal. Ez a QI kompatibilis eszköz nemcsak biztonságosan tartja a telefonját, hanem gyors és hatékony töltést is biztosít útközben. Tökéletes választás minden autós számára, aki értékeli a praktikumot és a modern technológiát. Főbb jellemzők: 2 az 1-ben funkcionalitás: Egyesíti a telefontartó és a vezeték nélküli gyors töltő előnyeit, így egyetlen eszközzel megoldja a telefon biztonságos rögzítését és töltését az autóban. QI kompatibilitás: Támogatja az összes QI kompatibilis eszközt, így biztosítva a széleskörű kompatibilitást és a kényelmes töltést. Gyors töltés: A vezeték nélküli töltés gyors és hatékony, így mindig biztos lehet benne, hogy telefonja útközben is teljesen feltöltött marad. Szellőzőrácsra helyezhető: Könnyen rögzíthető az autó szellőzőrácsára, stabilan tartja a telefont még rázós utak során is. Stabil tartás: Az állítható karok és az erős tartómechanizmus biztosítja, hogy a telefon biztonságosan a helyén maradjon, bármilyen méretű is legyen. Könnyű kezelhetőség: Az egykezes használatnak köszönhetően egyszerűen behelyezheti és kiveheti a telefont, így vezetés közben is könnyen hozzáférhet. Kompatibilis készülékek: 1. Beépített vezeték nélküli töltés-vevő modullal ellátott készülékek (iPhone X/8/8Plus, Samsung Galaxy S6/S7/S8, Samsung Galaxy S6 Edge/S7 Edge/S8+, Samsung Galaxy Note 5/Note8, Nokia 1520, LG G2/G3, Nexus 5/6/7 stb.) 2. Az akkumulátor mellett elhelyezett, vezeték nélküli töltésre alkalmas interfésszel ellátott készülékek (Samsung Galaxy S3/S4/S5, Note 2/Note 3/Note 3. Vezeték nélküli, a telefon hátlapja alá behelyezett töltés-vevővel ellátott készülékek (iPhone 8/8Plus, iPhoneX) Specifikáció: Kompatibilis márka: pl- MEIZU, LG, XIAOMI, SAMSUNG, HTC, Nokia, Lenovo, Huawei, Sony, Motorola USB-portok: 1 Minőségi tanúsítás: CE, RoHS, FCC, CCC Kimenet:5 V / 1A Bemenet:100-240 V / 1,2A kimeneti interfész: USB Típus: vezeték nélküli töltő Áramforrás: USB Bemenet: 5V / 1,5A Kimenet: 5V / 1A A csomag tartalma:  Vezeték nélküli töltő Töltőkábel Felhasználói kézikönyv  

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Praktikus 2 az 1-ben autós telefontartó és vezeték nélküli gyors töltőállvány – QI kompatibilis, szellőzőrácsra helyezhető töltő autóba(BBV) (BBD)" című hirdetést látja. (fent)