Betöltés...

Xtrobb olaj/folyadék szívófecskendő

Ár: 3.990 Ft


UNIVERZÁLIS ALKALMAZÁS - az olajfecskendők széleskörűen alkalmazhatók és különböző területeken használatosak, különösen ott, ahol az olaj, üzemanyag, fékfolyadék vagy más folyadékok szívására vagy elvezetésére van szükség, beleértve az autóipar, ipari gépek, kerti berendezések, hajók, jachtok, olajipar .
KÉT TÖMLŐ + CSÖVEK MELLÉKELVE - az elszívó 2 speciális, 215 mm és 225 mm hosszúságú, 6 mm és 4 mm átmérőjű speciális rugalmas tömlővel van felszerelve, amelyeket az olajbetöltő nyílásba helyez. Így gyakorlatilag minden tankot elérhet és a fecskendő munkakapacitását megnövelheti. Ezenkívül a tömlőket dugókkal szállítjuk, amelyek megakadályozzák a tartalom kifolyását.
KAPACITÁS - a fecskendő kapacitása 200 ml. Minden 50 ml-en van jelölés. A kapacitás milliliterben és kvartban van feltüntetve.
PRAKTIKUS RENDSZER - a fecskendő másik végén egy dugattyú található, amely lehetővé teszi a fecskendő belsejében vákuum létrehozását és az olaj beszívását. Amint a cső a helyén van és vákuum keletkezik, az olaj beszívódik a fecskendőbe, így biztonságosan és tisztán eltávolítható.



MŰSZAKI ADATOK



anyag: műanyag
tömlőzár: igen
űrtartalom: 200 ml
méret: 219 cm a dugattyú 44 cm-re való kihúzása után
súly: 236 g
súly a csomagolásban: 296 g




Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.26
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Xtrobb olaj/folyadék szívófecskendő" című hirdetést látja. (fent)