Betöltés...

KingBolen Pro fékolaj, folyadék teszter BF200

Ár: 8.990 Ft

KingBolen Pro fékolaj, folyadék teszter BF200
Széleskörű alkalmazás:
A BF200 fékfolyadék-tesztelő univerzálisan használható a legtöbb járművel. Nagyon kényelmes használni, alkalmazzák egyéni műhelyekben, javítóüzemekben és márkaszervizekben.Magas pontosságú univerzális szonda: Különleges anyagokból készült, amelyek ellenállnak az olajoknak és az oxidációnak, és nem könnyen korrodálódnak. A fékfolyadék teszteléséhez, csak néhány másodperc szükséges az eredmények megismeréséhez.
Támogatott típusok: DOT3, DOT4, DOT5.1
Kulcsfontosságú funkciók:
LCD kijelző világítás: A teszter LCD kijelzője könnyen olvasható, még rossz fényviszonyok között is.BE/KI mód kiválasztása: Egyszerűen válthat a különböző mérési módok között.Zseblámpa BE/KI gomb: Beépített zseblámpa, amely segít a sötét helyeken történő mérések során.Teljesítmény gomb: A készülék be- és kikapcsolása egy gombnyomással.Jellemzők:

Gyors érzékelés hangriasztással: Azonnali eredmények hangjelzéssel, hogy gyorsan reagálhasson.
Támogatja a DOT3/4/5.1 váltását: Könnyedén válthat a különböző fékolaj típusok között a pontos mérés érdekében.
Univerzális, "csavarható" szonda: A rugalmas és tartós szonda lehetővé teszi a különböző helyeken történő könnyű mérést.
Tartós, pontos tesztelés gyors válaszidővel: Megbízható eredmények rövid idő alatt.
Könnyen kezelhető egy kézzel: Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható egy kézzel is.
Kényelmes fogás: Kis méretű és könnyű, így jól illeszkedik a kézbe.
Magas felbontás, jól észrevehető kijelző: A nagy felbontású kijelző lehetővé teszi az eredmények könnyű leolvasását.

Speciális kialakítás: A nagy felbontású, háttérvilágítással ellátott LCD kijelző intuitív felületet biztosít az adatok könnyű leolvasásához még sötétben is.
Riasztás figyelmeztet, ha a fékfolyadék túl sok vizet tartalmaz.Energiatakarékosság és környezetvédelem: Az autós fékfolyadék-tesztelőnk automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik (energiatakarékos), 5 perc készenlét után automatikusan kikapcsol.
Képernyőn megjelenő eredmények: A teszt után az eredmények közvetlenül megjelennek a nagyfelbontású képernyőn, hogy meghatározható legyen, szükséges-e a fékfolyadék cseréje.
Tulajdonságok:
Gyors válaszidő: Azonnali eredményeket biztosít.Nagy érzékenységű szenzor: Pontos és megbízható mérések.Jól látható kijelző: A kijelző minden fényviszony mellett jól olvasható.Tartós, konzerváló: Hosszú élettartamú, strapabíró készülék.
Tippek:
A fékfolyadék rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen a biztonságos vezetés érdekében. Amennyiben az olajindex eléri a 3%-os szintet, ajánlott a fékfolyadék azonnali cseréje, hogy biztosítsa a jármű megfelelő fékhatását és ezzel együtt a vezetés biztonságát.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "KingBolen Pro fékolaj, folyadék teszter BF200" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: