Betöltés...

Tetőcsomagtartó Tesla Model S 2012-2019 üvegtetős, Yakima ThruBar alu.

Ár: 104.990 Ft

Tesla Model S tetőcsomagtartó 2012.01-2019-ig gyártott, 5 ajtós, fixpontos, panorámatetős autókhoz.

Yakima™ tetőcsomagtartóink az egyedi, aerodinamikai formának köszönhetően, szinte teljesen megszüntetik a kellemetlen szélzajt és az autó fogyasztását is csak rendkívül kis mértékben befolyásolják. A szélcsatornában elvégzett összehasonlító tesztek során 70%-al (!) kisebb zaj keletkezett, mint a konkurens gyártók termékeinél. Az alumínium rúd közepén egy T-horony fut végig, amely használatával könnyebbé válik a kiegészítők felrögzítése. A T-horony, 20 mm-es T-adapterek használatát teszik lehetővé. A formai kialakításon kívül a T-alakú rögzítő horony belső szigetelése is részt vesz a szélzaj csökkentésében. A különböző kiegészítők felszerelésénél nincs szükség a takaró gumicsíkot eltávolítani, elegendő, ha ujjunkkal összenyomjuk azt. Ezáltal a horony mindig fedve marad, megelőzve ezzel a szigetelőgumi elvesztését, és ami még fontosabb, a kellemetlen szélzaj kialakulását. A talpak és a rögzítő kit gumi bevonatúak, ennek köszönhetően nem okozhatnak sérüléseket, karcolásokat az autón.

A csomagtartó szett tartalma:


Yakima szélzaj csökkentett, alumínium rúd, az autó méretéhez megfelelő hosszúságú (135 cm) - 2 db
Yakima autóspecifikus felszerelő kit készlet - 1 db
Zárható talp szett - 4db + 2 db kulcs


Max terhelhetőség: 75 kg
Garancia: 3 év

Tesla S tetőcsomagtartó szerelési útmutató PDF.

A napfénytető billentési opciója NEM üzemeltethető, ha tetőrudak vannak felszerelve!

Offroad használat
Valamennyi terhelési besorolás jól kialakított, sima felületű utakon való közlekedésre vonatkozik. Ha elkezd erdei szervizutakon, bekötőutakon és más burkolatlan vagy rosszul karbantartott környezetben közlekedni, a szállítható felszerelés maximális mennyisége csökken. Ennek az az oka, hogy az egyenetlen terep megnöveli a jármű különböző alkatrészei által megtapasztalt stressz mértékét, és sokkal nagyobb erőket ró a tetőtartó rendszerre, amely könnyen túllépheti a jármű maximális statikus terhelhetőségét. Tehát offroad terhelés esetén a tetőcsomagtartó rendszerre 33%-os terheléscsökkentés érvényes.

A videókat az alábbi képekre kattintva nézheti meg:


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Tetőcsomagtartó Tesla Model S 2012-2019 üvegtetős, Yakima ThruBar alu." című hirdetést látja. (fent)