Betöltés...

Fényszóró tisztító és védő polír krém 300 ml Turtle Wax 53182

Ár: 3.250 Ft

Egylépéses megoldás a homályos, tejszerű és megsárgult fényszórók és hátsó lámpák oxidációinak eltávolítására. Alkalmas átlátszó plexi, műanyag ablakok és átlátszó műanyag karcok eltávolítására. Felhasználóbarát és könnyen használható. A felhős, tejszerű és sárgult lencsék csökkenthetik a fényszóró működését éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. A Turtle Wax fényszórótisztító és tömítőanyag egy lépéses megoldás a fény oxidációjának és sárgulásának eltávolítására a fényszórókról. A Turtle Wax a legújabb precíziós polikarbonát helyreállítási technológiával dolgozik egy könnyen használható rendszer kifejlesztésén a fogyasztók számára. A legújabb Turtle Wax technológia gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a lencse helyreállítását. A Turtle Wax fényszórótisztító és tömítőanyag az autóipari átlátszó műanyag fényszórók és hátsó lámpák lencséinek oxidációjának eltávolítására és helyreállítására, vagy átlátszó plexi, műanyag ablakok vagy más áttetsző műanyagok karcolásának eltávolítására ajánlott.Használata:
1. Alaposan rázza fel a flakont.
2. Mossa le, majd szárítsa meg a polírozni kívánt fényszórókat
3. Egy mikroszálas, vagy egy polírizó kendőre vigyen fel egy keveset a készítményből.
4. Határozott, körkörös mozdulatokkal dörzsölje bele a pasztát a fényszóróba.
5. Egy tiszta, száraz kendővel törölje fényesre.
6. Szükség esetén ismételje meg a műveleteket. Az erősen oxidált fényszórókhoz használja a Turtle Wax Ceramic fényszóró felújító készítményt.Kiszerelés: 300 ml
 
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Fényszóró tisztító és védő polír krém 300 ml Turtle Wax 53182" című hirdetést látja. (fent)