Betöltés...

NewEnergy Mobil töltőállomás elektromos autókhoz és egyéb járművekhez

Ár: 74.990 Ft

NewEnergy Mobil töltőállomás elektromos autókhoz és egyéb járművekhez AC,32A,5 méteres,EV 7 kw,type 2 csatlakozóval
Kompatibilitás: Európai Szabvány: Type2
Tulajdonságok:

Kábel Hosszúság: 5 méter
Teljesítmény: 7,5 kW
Szín: Fekete
Ellenállás: 32A

Jellemzők:

Magas Minőségű Anyagok: A töltő és kábel strapabíró, időjárásálló anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.
Biztonság: Beépített biztonsági funkciók védik az elektromos járművet és a felhasználót, beleértve a túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelmet.
Egyszerű Használat: Ergonomikus kialakítású töltő, könnyen csatlakoztatható és leválasztható. A hosszú kábel rugalmasságot biztosít a töltőpont kiválasztásában.
Gyors Töltés: A 7,5 kW teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít, így kevesebb idő alatt töltődhet fel az elektromos jármű.

Kompatibilis Járművek: Európai, amerikai, elektromos járművek, amelyek Type2 vagy kompatibilis szabványokkal rendelkeznek.
Csomag Tartalma:
1 db Type2 töltő 5 méter hosszú kábellelHasználati útmutató
Fedezze fel az új energiaforrások előnyeit és töltse fel elektromos járművét gyorsan és biztonságosan ezzel a kiváló minőségű Type2 európai szabvány töltőpisztollyal!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "NewEnergy Mobil töltőállomás elektromos autókhoz és egyéb járművekhez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: