Betöltés...

NewEnergy Mobil töltőállomás elektromos autókhoz és egyéb járművekhez

Ár: 53.990 Ft

NewEnergy Mobil töltőállomás elektromos autókhoz és egyéb járművekhez AC 5 méteres,EV 3,5kw,16A,type 2 csatlakozóval 
Kompatibilitás: Európai Szabvány: Type2

Modell: NDCDQ
Kábel hosszúság: 5 méter
Csatlakozó típusa: Type 2
Teljesítmény: 3,5 kW
Kimeneti áramerősség: 16-32A max
Feszültség: 110-240V AC
Frekvencia: 50/60Hz
Védelem: IP66
Szín: Fekete
Ellenállás: 16A
Megfelelési szabványok: GB/T 20234, IEC 52196, IEC 62752

Jellemzők:
Hosszú kábel: Az 5 méteres kábel lehetővé teszi a kényelmes csatlakozást.Rugalmas feszültségtartomány: 110-240V AC között működik, 50/60Hz frekvenciával.Magas teljesítmény: 3,5 kW teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony töltést.Kimeneti áramerősség: A töltőállomás maximum 16-32A áramerősséggel működik.Víz- és porállóság: Az IP66 védelem garantálja a készülék biztonságos használatát különböző időjárási körülmények között.Szabványoknak való megfelelés: A készülék megfelel a GB/T 20234, IEC 52196, és IEC 62752 szabványoknak, biztosítva a biztonságos és megbízható működést.
A Mobil Töltőállomás Elektromos Autókhoz és Egyéb Járművekhez ideális választás mindennapi használatra, legyen szó otthoni vagy útközbeni töltésről. A hosszú kábel és a Type 2 csatlakozó kompatibilitás széles körű használhatóságot biztosít, míg a robusztus kialakítás és az IP66 védelem biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Válassza ezt a töltőállomást, ha hatékony és biztonságos töltési megoldást keres elektromos járművéhez.
Jellemzők:
Magas Minőségű Anyagok: A töltő és kábel strapabíró, időjárásálló anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.Biztonság: Beépített biztonsági funkciók védik az elektromos járművet és a felhasználót, beleértve a túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelmet.Egyszerű Használat: Ergonomikus kialakítású töltő, könnyen csatlakoztatható és leválasztható. A hosszú kábel rugalmasságot biztosít a töltőpont kiválasztásában.Gyors Töltés: A 3,5 kW teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít, így kevesebb idő alatt töltődhet fel az elektromos jármű.
Kompatibilis Járművek: Európai, amerikai, elektromos járművek, amelyek Type2 vagy kompatibilis szabványokkal rendelkeznek.
Csomag Tartalma:
1 db Type2 töltő 5 méter hosszú kábellelHasználati útmutató
Fedezze fel az új energiaforrások előnyeit és töltse fel elektromos járművét gyorsan és biztonságosan ezzel a kiváló minőségű Type2 európai szabvány töltőpisztollyal!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "NewEnergy Mobil töltőállomás elektromos autókhoz és egyéb járművekhez" című hirdetést látja. (fent)