Betöltés...

Haina HA-0040 Pneumatikus Olajleeresztő És Olajszívó Narancssárga Színű 80 Literes Kerekes

Ár: 78.950 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Haina

- Termékkód: HA-0040

- Típus: Pneumatikus olajleeresztő és olajszívó

- Szín: Narancssárga

- Kapacitás: 80 liter

- Kerekes kivitel

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Kapacitás: 80 liter

- Anyag: Acél tartály

- Szín: Narancssárga

- Súly: 20 kg

- Működési nyomás: 1-3 bar

- Kerekek: Igen

- Csomagolás: Kartondoboz



Termékleírás:

A Haina HA-0040 pneumatikus olajleeresztő és olajszívó egy professzionális eszköz, amelyet kifejezetten a használt olaj hatékony és tiszta eltávolítására terveztek. Ez az eszköz ideális autószerelők és műhelyek számára, mivel lehetővé teszi az olaj gyors és könnyű leeresztését, illetve szívását. A Haina márka híres a tartós és megbízható szerszámairól, és ez az olajleeresztő és olajszívó sem kivétel.



A Haina HA-0040 pneumatikus olajleeresztő és olajszívó 80 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy nagy mennyiségű olajat tároljon a karbantartási munkák során. Az eszköz acél tartálya biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. A narancssárga szín könnyen észrevehetővé teszi az eszközt a műhelyben, míg a kerekes kivitel lehetővé teszi az egyszerű mozgatást.



A Haina HA-0040 pneumatikus olajleeresztő és olajszívó könnyen használható és hordozható, a mellékelt kartondoboznak köszönhetően. Ez az eszköz ideális választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik precíz és megbízható eszközt keresnek az olaj leeresztéséhez és szívásához.



Használati útmutató:

1. Csatlakoztassa az eszközt a kompresszorhoz a megfelelő nyomással.

2. Helyezze az olajleeresztő csövet a motor olajleeresztő nyílásába.

3. Kapcsolja be az eszközt, és várja meg, amíg az összes olaj leeresztésre kerül.

4. Az olajszívás esetén helyezze a szívócsövet az olajtartályba, majd kapcsolja be az eszközt.

5. Használat után tisztítsa meg az eszközt és tárolja száraz helyen.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-0040 pneumatikus olajleeresztő és olajszívó számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a 80 literes kapacitás biztosítja, hogy nagy mennyiségű olajat lehessen tárolni a karbantartási munkák során. Az acél tartály hosszú élettartamot és nagy szilárdságot biztosít.



A narancssárga szín könnyen észrevehetővé teszi az eszközt a műhelyben, míg a kerekes kivitel lehetővé teszi az egyszerű mozgatást. Az eszköz könnyen használható és hordozható, a mellékelt kartondoboznak köszönhetően. A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít.



Ez a pneumatikus olajleeresztő és olajszívó tökéletes választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik precíz és megbízható eszközt keresnek az olaj leeresztéséhez és szívásához.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.



Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Haina HA-0040 Pneumatikus Olajleeresztő És Olajszívó Narancssárga Színű 80 Literes Kerekes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: