Betöltés...

Haina HA-0030 Pneumatikus Olajleeresztő Kék Színű 80 Literes Kerekes

Ár: 65.600 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Haina

- Termékkód: HA-0030

- Típus: Pneumatikus olajleeresztő

- Szín: Kék

- Kapacitás: 80 liter

- Kialakítás: Kerekes

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Anyag: Acél

- Szín: Kék

- Kapacitás: 80 liter

- Nyomás: 0,5-1 bar

- Kerekek száma: 4

- Súly: 10 kg

- Csomagolás: Kartondoboz



Termékleírás:

A Haina HA-0030 pneumatikus olajleeresztő egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet kifejezetten az autószervizek és műhelyek számára terveztek. A Haina márka híres a tartós és hatékony szerszámairól, és ez az olajleeresztő sem kivétel.



Ez az olajleeresztő acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. A 80 literes kapacitás lehetővé teszi a nagy mennyiségű olaj tárolását és leeresztését, ami különösen hasznos a nagy forgalmú műhelyek számára. A kék szín nemcsak esztétikus, hanem jól láthatóvá is teszi az eszközt a műhelyben.



A Haina HA-0030 pneumatikus olajleeresztő kerekekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik az eszköz könnyű mozgatását és pozicionálását. A nyomásérték 0,5-1 bar között van, ami ideális az olaj gyors és hatékony leeresztéséhez.



Használati útmutató:

1. Helyezze az olajleeresztőt a jármű alá.

2. Csatlakoztassa a levegőkompresszort a pneumatikus szelephez.

3. Állítsa be a nyomást 0,5-1 bar között.

4. Nyissa meg a szelep és engedje le az olajat az olajtartályba.

5. Használat után tisztítsa meg az eszközt és tárolja száraz helyen.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-0030 pneumatikus olajleeresztő számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, az acél anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. A 80 literes kapacitás lehetővé teszi a nagy mennyiségű olaj gyors és hatékony leeresztését. A kerekes kialakítás megkönnyíti az eszköz mozgatását és pozicionálását, ami különösen hasznos a nagy forgalmú műhelyek számára.



A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. Ez a pneumatikus olajleeresztő tökéletes választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható eszközt keresnek az olaj leeresztéséhez.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Haina HA-0030 Pneumatikus Olajleeresztő Kék Színű 80 Literes Kerekes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: