Betöltés...

Qoltec 52470 Type-2 Elektromos autó töltőkábel 5m (3.5 kW - 16A)

Ár: 90.750 Ft

Ne hagyja, hogy az akkumulátor alacsony töltöttsége megakadályozza elektromos járműve használatát. A Qoltec mobiltöltővel mindössze néhány perc alatt feltöltheti autója akkumulátorát. A hordozható töltő tökéletes például a hosszabb nyaraláshoz, kompakt kialakításának köszönhetően kis helyet foglal, és könnyen szállítható közvetlenül a csomagtartóban vagy a mellékelt táskában. A töltő bárhol csatlakoztatható, ahol 230 V-os földelt konnektorhoz férhet hozzá, és élvezheti függetlenségét a távolság megtétele közben.

A töltő Type 2 csatlakozóval rendelkezik , amely ma már az Európai Unió hivatalos szabványa , és alkalmas töltőaljzattal felszerelt elektromos autók töltésére szolgál. A 2-es típusú csatlakozó 7 érintkezőből áll, ebből 3 vagy 5 érintkező a töltéshez, 2 pedig az állomás és az autó közötti kommunikációhoz . Kompatibilis a legtöbb Európában értékesített elektromos autóval. A Qoltec márkájú töltő négy árammódot támogat: 8A, 10A, 13A és 16A . Érdemes megemlíteni, hogy a Type 2 csatlakozót 3 kW-nál nagyobb töltési teljesítményű elektromos járművekhez tervezték .

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Qoltec 52470 Type-2 Elektromos autó töltőkábel 5m (3.5 kW - 16A)" című hirdetést látja. (fent)