Betöltés...

Haina autó csörlő 12V-os 1360kg HA-2254

Ár: 27.990 Ft

Haina autó csörlő 12V-os 1360kg HA-2254
Főbb tulajdonságok:- Márka: Haina- Termékkód: HA-2254- Autó csörlő- Teherbírás: 1360kg- Teljesítmény: 3000W- Üzemi feszültség: 12V DC- Elektromos működés- Tréler és quadra szerelhető- Drótkötél vastagsága: 4,0mm- Drótkötél hossza: 15 méter- Áttétel: 153:1
Műszaki paraméterek:- Teherbírás: 1360kg- Teljesítmény: 3000W- Üzemi feszültség: 12V DC- Drótkötél vastagsága: 4,0mm- Drótkötél hossza: 15 méter- Áttétel: 153:1- Súly: 10 kg
Termékleírás:A Haina HA-2254 autó csörlő egy kiváló minőségű és erős eszköz, amely ideális választás mind az autók, mind a trélerek és quadok számára. A Haina márka híres a megbízható és tartós szerszámairól, és ez a csörlő sem kivétel.
Ez a csörlő 1360kg teherbírással rendelkezik, amely lehetővé teszi a nehéz terhek könnyű mozgatását. A 3000W teljesítményű motor biztosítja a gyors és hatékony húzást, míg a 12V-os üzemi feszültség lehetővé teszi a csörlő könnyű csatlakoztatását az autók vagy trélerek elektromos rendszeréhez.
A drótkötél vastagsága 4,0mm és hossza 15 méter, ami elegendő ahhoz, hogy különböző távolságokban dolgozzon. Az áttétel aránya 153:1, ami biztosítja a megfelelő erőátvitelt és hatékonyságot a csörlési folyamat során.
A Haina HA-2254 csörlő elektromos működésű, így könnyen használható és kényelmes a mindennapi feladatok elvégzéséhez. Ez az eszköz ideális választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható csörlőt keresnek.
Használati útmutató:1. Helyezze a csörlőt stabil felületre és rögzítse biztonságosan.2. Csatlakoztassa a csörlőt a 12V-os áramforráshoz.3. Ellenőrizze, hogy a drótkötél megfelelően van-e feltekercselve és nincs-e rajta sérülés.4. Kapcsolja be a csörlőt és kezdje el a húzási folyamatot.5. Használat után kapcsolja ki a csörlőt és húzza ki az áramforrásból.6. Tisztítsa meg a csörlőt és a drótkötelet a használat után.7. Tárolja az eszközt biztonságos és száraz helyen.
Miért érdemes ezt a terméket megvenni?A Haina HA-2254 autó csörlő számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a 1360kg teherbírás és a 3000W teljesítmény biztosítja a nehéz terhek könnyű mozgatását és a gyors munkavégzést. A 12V-os üzemi feszültség lehetővé teszi a csörlő könnyű csatlakoztatását az autók vagy trélerek elektromos rendszeréhez.
A 15 méter hosszú és 4,0mm vastag drótkötél elegendő ahhoz, hogy különböző távolságokban dolgozzon, míg az áttétel aránya 153:1 biztosítja a megfelelő erőátvitelt és hatékonyságot. Az elektromos működés könnyű használatot és kényelmet biztosít a mindennapi feladatok elvégzéséhez.
A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. A Haina HA-2254 autó csörlő tökéletes választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható csörlőt keresnek.
Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát -minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek..Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez..A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre..A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát -minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek..Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Haina autó csörlő 12V-os 1360kg HA-2254" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: