Betöltés...

Green Cell EV14 Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / 6m Type-2)

Ár: 218.180 Ft

Illeszkedik minden EV-hez
Az elektromos járművek jelentik a jövőt. Szerezze be még ma a GC EV PowerBox töltőt, és alakítsa garázsát, otthoni helyiségét vagy irodai parkolóját EV / PHEV felhasználóbarát hellyé. Modern, gyors töltőrendszer és minimalista kialakítás - ezt kapja meg a Green Cell töltővel.

LCD kijelző - mindent kézben tart
Most minden releváns töltési adat látható - az aktuális teljesítmény, a munkamenet ideje, az üzemi hőmérséklet vagy akár a feltöltött kapacitás. Ezenkívül a képernyő alatt van egy dióda, amely tájékoztatja a töltő aktuális üzemi állapotáról.

Beépített kábel (6m/1m)
Felhajt, csatlakozik és tölt. Felejtse el a kábelek tárolását és letekerését. Válasszon kényelmes megoldást.

Egyszerű telepítés 3 fázisú csatlakozás
Csak csatlakoztassa az 5 kábelt, és a töltő üzemkész.

Mindenhova elérhet
Az optimális kábelhossz biztosítja, hogy járművét mindig kényelmesen csatlakoztassa a töltőhöz.

2-es típusú csatlakozó - európai szabvány
A GC EV PowerBox töltőkábel Európában a legnépszerűbb 2-es típusú dugóval végződik (IEC 62196-2). Ez rendkívül széles kompatibilitást biztosít az elektromos járművekkel és a plug-in hibridekkel. Ez a dugó kompatibilis a CCS 2 csatlakozókkal is.

A típusú biztonsági RCD + 6mA DC
A GC EV PowerBox minden szükséges biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy megvédje járművét és töltőjét a sérülésektől. A modern elektronika, a robusztus felépítés évekig garantálja a megbízhatóságot.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Green Cell EV14 Elektromos autó fali töltő - Fekete (22kW - 32A / 6m Type-2)" című hirdetést látja. (fent)