Betöltés...

Hordozható töltő elektromos autóhoz 3,7KW teljesítménykorlátozóval 8-16A TYPE 2

Ár: 57.195 Ft

Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra.

A töltőállomáshoz SATCOM márkájú hordtáska tartozik

Az elektromos autók hordozható töltőállomásának leírása

Az elektromos autók hordozható töltőállomása egy fejlett és sokoldalú megoldás elektromos járműve hatékony és kényelmes töltésére. Ez az állomás rugalmas töltési lehetőségeket, paraméterek szabályozását és hasznos információkat kínál a töltési folyamat kezeléséhez.

Főbb jellemzők:


Univerzális csatlakoztathatóság: Az állomás Sucho típusú csatlakozóval és 2-es típusú töltőpisztollyal van felszerelve, így lehetővé teszi a használatát a legtöbb piacon lévő elektromos autóval.


Állítható teljesítmény: A 3,5 kW vagy 16 A maximális töltési teljesítménnyel az állomás lehetőséget kínál a kívánt töltési teljesítmény kiválasztására az Ön igényei szerint. Ez lehetővé teszi a betöltési folyamat hozzáigazítását a rendelkezésre álló erőforrásokhoz és a rendelkezésre álló időhöz.


Egyszerű vezérlés érintésgombbal: Az állomás érintőgombbal rendelkezik a kívánt töltési teljesítmény kiválasztásához. Négy teljesítményszint közül választhat: 8A, 10A, 13A és 16A. Ez a funkció teljes ellenőrzést biztosít a töltési sebesség felett.


Tájékoztató kijelző: A kijelzővel felszerelt állomás valós időben jelenít meg hasznos információkat. Ezek közé tartozik:

Töltő hőmérséklete: Figyeli az állomás hőmérsékletét, hogy biztosítsa a töltési folyamat biztonságos végrehajtását.
Tápfeszültség: Megjeleníti az aktuális tápfeszültséget, segítve az elérhető energiaszint megértését.
Töltési áramkorlát: A kiválasztott maximális töltőáramot jelzi, hogy a töltési folyamat mindig ellenőrzés alatt álljon.
Feltöltött energia: Információt ad a töltés során a járműnek átadott energiáról.
Töltési idő: Megjeleníti a töltés teljes időtartamát, lehetővé téve az Ön igényeinek megfelelő tervezést.
Jelenlegi teljesítmény: Azt a teljesítményt jelzi, amellyel a töltési folyamat valós időben megy végbe, így segít optimalizálni a fogyasztást.

Ez az elektromos autókhoz való hordozható töltőállomás ideális megoldás azoknak az elektromos járművezetőknek, akik gyors, testreszabható és intelligens töltést keresnek, és hozzáférnek a releváns valós idejű adatokhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzanak. Nem számít, hol tartózkodik, ez az állomás biztosítja a szükséges vezérlést a töltési folyamat hatékony és kényelmes kezeléséhez.

 

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Hordozható töltő elektromos autóhoz 3,7KW teljesítménykorlátozóval 8-16A TYPE 2" című hirdetést látja. (fent)