Betöltés...

Lapp Mobility Fali töltő tartó

Ár: 34.670 Ft

Annak érdekében, hogy elektromos autója mobil töltőállomása mindig biztonságosan rögzítve legyen, rögzítse a fali tartót a garázshoz, mélygarázshoz, kocsibeállóhoz vagy szabadtéri parkolóhoz. Három csavarral néhány perc alatt összeszerelheti.

A fali konzol felszerelése után egyszerűen helyezze be a mobil töltőállomást, és csatlakoztassa közvetlenül a hálózathoz egy aljzaton keresztül, hogy töltse elektromos autóját. A töltőkábel vezérlődobozába (IC-CPD) egy vezérlő- és védőeszköz van beépítve, amely átveszi a töltés vezérlését a jármű kábelén keresztül a járműbe. Amikor a töltés befejeződött, a mobil töltőállomás automatikusan leáll, és kihúzhatja a csatlakozódugót. Opcionálisan zárral is biztosíthatja a töltőállomást lopás ellen.

Ha a mobil töltőállomásra útközben van szükség, egy egyszerű mozdulattal újra eltávolítható és a csomagtartóban elhelyezhető. Ez azt a biztonságot nyújtja, hogy egy egyszerű háztartási vagy ipari konnektorból tölthet, ha kint van, így nem kell töltőállomást keresnie.


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Lapp Mobility Fali töltő tartó" című hirdetést látja. (fent)