Betöltés...

Xtrobb autó ponyva

Ár: 13.490 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG- a kiváló minőségű ponyvának köszönhetően most könnyebben megvédheti autóját a káros időjárási viszonyoktól, portól vagy madárürüléktől. Tartós PP nem szőtt anyagból készült huzatot kínálunk, amely egész évben védelmet nyújthat járművének. 



VÉDELEM  - a kiváló minőségű autóburkolat egy gazdaságos megoldás, amely lehetővé teszi a szabadban parkoló járművek hatékony védelmét a csapadék, nap, fagy vagy kisebb mechanikai sérülések káros hatásai ellen. A szabadban parkoló autók karosszériája érzékenyebb a korrózióra, a festékfakulásra és a repedésre. A személygépkocsi burkolata védi annak teljes felületét, és hosszabb ideig segíthet megőrizni a jármű tökéletes vizuális állapotát.



ERŐS ÉS VÍZÁLLÓ -  A strapabíró autóponyva kiváló minőségű PP anyagból készült, amely 100%-ban vízálló és rendkívül ellenáll a napfénynek, ráadásul nem fagy a karosszériához. A duplán megerősített éleknek köszönhetően a burkolat nagyon tartós . Elöl és hátul rugalmas rugalmas szalagok vannak bevarrva, amelyek lehetővé teszik a rögzítését a lökhárítóhoz, biztosítva a biztonságos és stabil illeszkedést , és a helyén tartják az anyagot széllökések esetén is. Oldalain erős poliészter pántok találhatók, amelyek alumínium felnivel könnyen rögzíthetők a kerekekre , amelyek ráadásul védik a huzatot a szél ellen.    



TÁSKÁVAL- az autóhuzat praktikus, átlátszó előlappal ellátott táskába csomagolva. Ez a táska két cipzárral záródik, a széles fogantyúk pedig megkönnyítik a huzat hordozását használaton kívül.
TULAJDONSÁGOK:



szürke színű
anyaga: PP nem szőtt szövet, poliészter, latex
vízálló: igen
ellenáll a nap UV sugárzásának: igen
dupla varratok: igen
típus: személyautó
méretei: 572 x 180 x 120 cm
súlya: 2 kg
Csomag súlya: 2,1 kg


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Xtrobb autó ponyva" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: