Betöltés...

Vaclife vezeték nélküli gumiabroncs-felfújó hordozható légkompresszor

Ár: 9.990 Ft

Vaclife vezeték nélküli gumiabroncs-felfújó hordozható légkompresszor

Multifunkciós: Gumiabroncs-felfújó / Power bank / Zseblámpák / SOS mentésNyomásmérés és robbanásbiztos: Pontos nyomásmérés, biztonságos és megbízhatóElőre beállított gumiabroncsnyomás: Automatikus kikapcsolás, nagy digitális kijelzőLED világítás: 3 féle világítási módVészhelyzeti power bank: Használható vészhelyzeti power bankként
GYORS ÉS HATÉKONY FELFÚJÁS: A VacLife hordozható légkompresszor autógumikhoz remek megoldás vészhelyzetekre útközben. A VacLife hordozható autós gumiabroncs-pumpa erős motorral rendelkezik, amely képes gyorsan felfújni egy 195/55 R15 méretű autógumit 22 psi-ról 36 psi-ra 3 perc alatt. Emellett ajánlott a készüléket legalább 10 perces pihenőidőre hagyni minden 10 perces használat után.
LED DIGITÁLIS KIJELZŐ ÉS AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁS: Ez a hordozható autógumiabroncs-felfújó pontos nyomásmérővel és nagy LED digitális kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a valós idejű nyomás és az előre beállított nyomás egyetlen pillantással történő leolvasását. Az automatikus kikapcsolási funkcióval is nyugodt lehetsz. Ez az autógumiabroncs-felfújó automatikusan leáll, amint eléri az előre beállított nyomást. Nincs több túlfújás, egyszerű és biztonságos.
TARTÓS ÉS NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOROK: A 3*2,000mAh újratölthető akkumulátorokkal ez az autógumi-légszivattyú nem igényel külső áramforrást működés közben. Csak töltsd fel teljesen a készüléket 3-4 órán keresztül, és folyamatosan dolgozhat 20 percig.
LED LÁMPA: Sokoldalúan használható, több mint egy autós légszivattyú. Ennek a gumiabroncs-pumpának a tetején egy LED lámpa található, amely megkönnyíti a gumiabroncsok felfújását és cseréjét sötétben. A LED lámpának 3 üzemmódja van a sötét környezetben történő használat megkönnyítése érdekében: villanófény, riasztófény és SOS fény. A VacLife autós légkompresszor határozottan elengedhetetlen kellék az autódban!
Csomag tartalma:
KompresszorHordozó zsák4 fejFúvótömlőTöltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Vaclife vezeték nélküli gumiabroncs-felfújó hordozható légkompresszor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: