Betöltés...

Autómosó pisztoly

Ár: 3.690 Ft




Egy gyors és hatékony módszerről álmodozik autója tisztán tartására? Autómosó pisztolyunk a tökéletes megoldás az Ön számára! A kényelem és a hatékonyság szem előtt tartásával tervezték, így könnyedén tarthatja makulátlanul tisztán járművét.
Mosási módok széles választékát kínáljuk, amelyek segítségével a tisztítást a különböző felületekhez és szennyeződési fokokhoz igazíthatja. A gyengéd permettől az intenzív vízsugárig pisztolyunk számos tisztítási lehetőséget kínál az Ön igényeire szabva.
A pisztoly ergonomikus formája és könnyű kialakítása kényelmes kezelést biztosít az autómosás során. A hosszú fúvóka lehetővé teszi a nehezen elérhető helyek könnyű elérését, a masszív felépítés pedig még intenzív használat után is garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot.
A 200 ml-es űrtartalmú mosófolyadék tartállyal felszerelt pisztolyunk hosszú távú tisztítást tesz lehetővé anélkül, hogy gyakori folyadékot kellene hozzáadni. Könnyedén újratöltheti a tartályt kedvenc mosófolyadékával, hogy az autó makulátlan maradjon.
A készülék hátulján található gomb segítségével könnyedén beállíthatja a vízhez adagolt folyadék mennyiségét.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű anyagokból készült
Könnyű használat
Ergonomikus forma
8 üzemmód
1/2"-os tömlőkhöz illeszkedik
Autómosó folyadék tartály
Kiszerelés: 200ml
Hatékony
Méretek: 18cm x 18cm
Szín: piros






Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autómosó pisztoly" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: