Betöltés...

Kulcstartó autókerék (felni) 16362-2

Ár: 990 Ft

Ez a felni kulcstartó egy kis méretű, dekoratív kiegészítő, amely egy autó felni formáját imitálja. Fémből készült, mivel fényes és ezüstös színű, ami a kulcstartó tartósságát és minőségét biztosítja. A felni formája részletgazdag, hasonló a sportos autók felnijeihez, a küllők vékonyak és stílusosak, a közepén pedig megtalálhatók a lyukak, ahol általában a csavarok lennének egy valódi felni esetében.
A kulcstartó mérete kicsi, hogy könnyedén elférjen a zsebekben vagy a táskákban, az átmérője 35 mm. A felnihez egy lánc kapcsolódik, amely egy standard kulcskarikába vezet, lehetővé téve a kulcsok könnyű felfűzését és rögzítését. Elsősorban esztétikai célokat szolgál, de funkcionális kulcstartóként is használható. Az autós rajongók és tuning kedvelők számára különösen vonzó lehet, mivel a hobbijukhoz kapcsolódó dizájnt kínál.
A felni felülete polírozott és sima, a küllők szépen kidolgozottak, a központi rész pedig domború, ami valósághűbbé teszi az egész megjelenést. Összességében ez a felni kulcstartó egy stílusos és praktikus kiegészítő, amely remek ajándék lehet autószerelmesek számára vagy bárkinek, aki szereti a különleges kulcstartókat.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kulcstartó autókerék (felni) 16362-2" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: