Betöltés...

Szélvédő javító készlet

Ár: 1.990 Ft


Szélvédő sérülés javító készlet autóüvegekhez. A készletet a kisebb repedésekhez tervezték, amelyeket általában kisebb kövek becsapódása okoz.
A javítókészlet használata után a repedések által okozott repedések és mély karcolások szinte láthatatlanná válnak, és a szélvédő védve lesz a sérülés további növekedésétől.


ALKALMAZÁS:


✅ Tisztítsa meg és zsírtalanítsa az üveget mindkét oldalon. Távolítsa el az üvegről az esetleges maradványokat is.


✅ Helyezze az applikátort a repedés fölé úgy, hogy az applikátor vége egy kicsit szorosabban érintkezzen a repedés közepével, majd csavarja le a dugattyút az applikátorról.


✅ Helyezze a megfelelő mennyiségű ragasztót az applikátorba (a repedés méretétől függően). Általában 5-10 csepp elegendő a kisebb repedésekhez (4-7 mm átmérőjű).


✅ Csavarja be a dugattyút az applikátorba, ameddig csak lehet, majd csavarja ki és csavarja be újra a dugattyút az applikátorba (lehetőleg többször), hogy a ragasztó a lehető legtöbb zugba jusson, miközben a levegőt kiszorítja a sérülésből. A dugattyú becsavarása közben figyelje meg, hogy a ragasztó szétterüljön a sérülésben, és teljesen kitöltse azt. Ha szükséges, adjon hozzá még egy adag ragasztót. A ragasztónak teljesen ki kell töltenie a sérülést.


✅ Csavarja le a dugattyút az applikátorról. Várja meg, amíg a vákuum kiszívja a levegőt az applikátor alól. Csavarja vissza a dugattyút, ameddig csak lehet. Győződjön meg róla, hogy a sérülés teljesen feltöltődött. Csavarja le a dugattyút és az applikátort.


✅ Vigyen fel 2 csepp ragasztót a lezárt hibára, és fedje le védőfóliával, finoman vasalva, hogy ne maradjanak alatta légbuborékok.


✅ Tegye ki a napra 10 percre, vagy használjon UV-lámpát. A ragasztó kikeményedése csak UV-fényben történik meg. A mellékelt borotvapengével kaparja le a felesleges ragasztót (gyors, gyengéd 90°-os mozdulatokkal, anélkül, hogy megkarcolnáaz üveget).


✅ Hosszabb hosszanti repedés esetén vigye fel a ragasztót a repedés hosszában (applikátor használata nélkül), majd a repedés teljes hosszát bélelje ki védőfóliával. Folytassa az előző utasítások szerint.ismételje meg az eljárást, ha a ragasztásban hiányosságok vannak.







Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Karosszéria
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szélvédő javító készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: