Betöltés...

Oldalablak vezető bársonyos gumi prémium SBAutoparts

Ár: 1.750 Ft

Ez az ablakvezető gumi szigetelés egy autók oldalablakainak csúsztatására tervezett speciális gumi profil, amely bársonyos felülettel rendelkezik. A termék célja, hogy megakadályozza az ablaküveg közvetlen érintkezését a fém felületekkel, ezáltal csökkentve a zajt és a kopást, valamint biztosítva a sima és csendes működést.Termék Műszaki Adatok:-Teljes Magasság: 22 mm
-Szélesség: 15 mm
-Belső Szélesség: 12,2 mm
-Külső Magasság: 13,5 mm
-Kampó Szélessége: 7 mm
-Tekercs mérete: 25 méter
-Legkisebb rendelhető mennyiség: 1 méter
-Ára: méterre vonatkozikAnyag és Kivitel:-Anyag: Magas minőségű gumi, bársonyos felülettel a belső részen, ami biztosítja az ablaküveg kíméletes mozgatását.
-Szín: FeketeAlkalmazási Terület:Ez a gumi szigetelés kifejezetten autók oldalablakainak csúsztató rendszereibe tervezett, de más járművek vagy berendezések esetében is alkalmazható, ahol hasonló szigetelési és csúsztatási igények merülnek fel.Tulajdonságok és Előnyök:-Csendes Működés: A bársonyos belső felület csökkenti a súrlódást, így az ablak csendesen és simán mozog.
-Kopásállóság: A magas minőségű gumi és a bársonyos felület hosszú élettartamot biztosít, ellenáll a kopásnak és az időjárás viszontagságainak.
-Védelem: Megakadályozza az ablaküveg közvetlen érintkezését a fém felületekkel, védve az üveget a karcolódástól és a sérülésektől.Telepítés:Az ablakvezető gumi szigetelés könnyen telepíthető, a megfelelő méretű és kialakítású helyre illesztve. Az ideális telepítés érdekében ajánlott szakember segítségét kérni, különösen autók esetében, hogy biztosított legyen a pontos és biztonságos rögzítés.Karbantartás:A gumi szigetelés karbantartása egyszerű, rendszeres tisztítással és ellenőrzéssel biztosítható a hosszú élettartam és a hatékony működés. Ajánlott időnként ellenőrizni a bársonyos felület állapotát, és szükség esetén tisztítani a felhalmozódott szennyeződésektől.
Ez a termékleírás biztosítja, hogy minden szükséges információ rendelkezésre álljon az ablakvezető gumi szigetelésről, segítve a felhasználókat a megfelelő választásban és használatban.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Karosszéria
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Oldalablak vezető bársonyos gumi prémium SBAutoparts" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: