Betöltés...

Kipufogó javító simulékony tapasz Versachem Muffler Cast 10151

Ár: 2.500 Ft

A Muffler Cast® Exhaust Bandage Wrap Kit egy magas hőmérséklettűrő kipufogórendszer javító készlet, amelyet kifejezetten a varratok, törések és kisebb repedések javítására fejlesztettek ki. Ez a javítószalag egyszerűen használható és hatékony megoldást nyújt a drága kipufogódob cserék elkerülésére. Az eszköz egy 48 négyzetinches hőálló szalagot tartalmaz, amely ellenáll akár 1500°F (816°C) hőmérsékletnek, így kiválóan alkalmas kipufogógázok és füstök elszigetelésére, valamint a lyukak és rozsdásodott területek helyreállítására. A szalag egyedi tulajdonsága, hogy epoxyval impregnálva van, így könnyedén tapad a sérült felülethez, illetve szerkezetének köszönhetően minden felülethez igazodik, így a hajlatokban is tökéletesen helytáll.Termékjellemzők-Méret: 5cm  széles és 60cm hosszú
-Anyag: Epoxyval impregnálva
-Hőállóság: Akár 1500°F (816°C)
-Célterületek: Kipufogócsövek, rezonátorok, kipufogódobok
-Alakíthatóság: A tapasz könnydén idomul a hajlításokhoz, illetve az egyenletlenségekhez is.Használati Utasítás-Előkészület: Bizonyosodjunk meg róla, hogy a kipufogórendszer teljesen hideg. Mindig viseljünk védőszemüveget és kesztyűt.
-Tisztítás: Drótkefével vagy csiszolóvászonnal távolítsuk el a rozsdát és szennyeződéseket a javítandó területről.
-Szallag Aktiválása: Nyomkodjuk a tasakot kb. 1 percig. Viseljünk gumikesztyűt, hogy elkerüljük a keményítő folyadék érintkezését a bőrünkkel. Vágjuk le a tasak tetejét, és helyezzük bele a szalagot, majd hagyjuk állni 5 percig, időnként nyomkodva a tasakot.
-Felhelyezés: Nedvesítsük be a javítandó területet, majd tekerjük feszesen a szalagot a sérült felület köré, biztosítva az erős tapadást. Használjuk a mellékelt drótot és fóliát az ideiglenes rögzítéshez.
-Kötés: Hagyjuk egy éjszakán át kötni, vagy járassuk a motort 10 percig a gyorsabb kötés érdekében.Ez a készlet nemcsak hatékony és könnyen használható, hanem költséghatékony megoldást is kínál a kipufogórendszer karbantartására és javítására, így elkerülve a drága cserealkatrészek beszerzését és beépítését.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kipufogó javító simulékony tapasz Versachem Muffler Cast 10151" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: