Betöltés...

Xtrobb csiptethető ventilátor autóba

Ár: 5.590 Ft


VEZETŐK ÉS UTASOK SZÁMÁRA IS -  az autó forgóventilátora tökéletes megoldás azoknak a vezetőknek, akik további hűtési forrást keresnek a járműben maguk és utasai számára. Ezt a kompakt és hatékony ventilátort úgy tervezték, hogy kényelmet biztosítson utazás közben, különösen forró napokon. 



CSIPTETHETŐ  - a klipszel ellátott talpnak köszönhetően a ventilátor könnyen rögzíthető az autó különböző helyeire , ami stabilitást biztosíthat vezetés közben. A ventilátor nagy méretű, de az összeszerelési mód és a kis súly megkönnyítheti a szállítást és a különféle járművekbe való felszerelését, valamint a használaton kívüli tárolást is. 



HŰTÉSI HATÉKONYSÁG  - két sebességi mód lehetővé teheti a légáramlás intenzitásának beállítását, az oszcillációs funkció pedig biztosítja a hatékony levegőelosztást , ami hozzájárul a jármű belsejének gyorsabb hűtéséhez.   



EGYSZERŰ VEZÉRLÉS  – a hatékony hűtést és a könnyű használatot a ventilátorkábelen elhelyezett vezérlő biztosítja. 2 sebesség mód közül választhat: HI és LOW, és kikapcsolhatja a készüléket. A házon oszcillációs kapcsoló található.
TULAJDONSÁGOK:



gyártó: Iso Trade
Márka: Xtrobb
fekete szín
anyaga: vas, PP
néma: igen
dőlésszög beállítása
tápegység: autós szivargyújtó aljzat
tápfeszültség: 12V
kábel hossza: 1,2 m
üzemmódok száma: 2
oszcilláció: igen
alap: klip
fém háló: igen
méretei: 26 x 15 x 18 cm
súlya: 0,46 kg
súlya csomagban: 0,68 kg


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Xtrobb csiptethető ventilátor autóba" című hirdetést látja. (fent)