Betöltés...

Kétkomponensű profi fém ragasztó 25ml Moje Auto 20-A43

Ár: 2.100 Ft

A Moje Auto epoxi ragasztó és hideg-hegesztő anyag egy rendkívül hatékony, gyorsan száradó termék, amely ideális különböző fémötvözetek, fa, kerámia, műanyag és sok más anyagból készült sérült vagy repedezett tárgyak javítására. Ez a termék nagyon erős kötést hoz létre, amely ellenáll akár 150 °C hőmérsékletnek, valamint hajtómű- és hidraulikaolajoknak, benzinnek, víznek és sok más kémiai anyagnak.
A Moje Auto epoxi ragasztó kezdeti keményedése a környezeti hőmérséklettől függően 4-10 percet vesz igénybe. Egy óra elteltével a kötés már 80%-ban kikeményedik, és 24 óra elteltével teljesen megszilárdul. A használathoz először alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a javítandó felületeket, majd szárítsa meg. A megfelelő tapadás érdekében használjon csiszolópapírt vagy reszelőt a felület érdesítéséhez.
A termék használata egyszerű:
-Távolítsa el a kupakokat az applikátorokról.
-Nyomjon ki azonos mennyiségű masszát mindkét csőből, és alaposan keverje össze, amíg egyenletes szürke színt nem kap.
-Vigye fel a kész masszát a javítandó felületekre.
-Helyezze egymáshoz a javítandó elemeket 3-5 percen belül, majd nyomja meg erősen legalább egy órán keresztül.Fontos megjegyezni, hogy a beállítás hosszabb ideig tart, ha a környezeti hőmérséklet 5 °C alatt van. A felesleges ragasztót hígítóba mártott ruhával távolítsa el. Használat után helyezze vissza a kupakokat, hogy elkerülje a beszáradást.
Kiszerelés: 25 ml


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kétkomponensű profi fém ragasztó 25ml Moje Auto 20-A43" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: