Betöltés...

Autós napernyő

Ár: 3.290 Ft

Autós napernyő
Tudtad, hogy a tűző napon hagyott autód utastere rövid idő alatt akár 70 °C-ra is felhevülhet? Ez nemcsak kellemetlen, hanem rendkívül veszélyes lehet a sofőr és az utasok számára egyaránt. Az erős napsugárzás ráadásul a műszerfalban, belső burkolatokban is kárt tehet.
Ne várd meg, míg kitikkadsz a hőségtől! Egy fantasztikus találmánnyal hatékonyan védekezhetsz a meleg ellen, elkerülheted a hőgutát.
Autós napernyő - nincs több hőkatlan és tűzforró kormány!
Ha már eleged van abból, hogy kocsid valóságos szaunává változik tavasszal és nyáron, égeti a feneked az ülés, süti a kezed a kormány, itt az ideje, hogy megismerd az autós napernyőt és leszámolj a kánikulával.
Mi a titka?

Többrétegű alumínium felülete gondoskodik a hő és az UV-sugarak szinte teljes visszaveréséről. Ennek a fantasztikus hővisszaverő hatásnak hála, több 10 °C-kal kevesebbnek érezheted a hőmérsékletet az utastérben.
Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy pl. nyáron egy alapból 60-70 fokra felhevülő beltér helyett 30 °C-os elviselhető meleget kapsz a kocsidban.
Így megkímélheted saját magad, párod, gyermeked, szeretteid vagy háziállataid a hőgutától. Nem fogja többé égetni a kezed a kormánykerék vagy sütni hátsódat az ülés, nem kell szenvedned a hőségtől.
Végre utastársaidnak sem kell megsülniük az utastérben, mikor beülnek a kocsiba. Egyből tudtok indulni, nem kell a klímára és a szellőztetésre várni, míg valamennyire elviselhető lesz a benti hőmérséklet.
Az autós napernyő minden járművezető számára nélkülözhetetlen tavaszi-nyári kellék!

Hogyan kell használni a napernyőt?

Az árnyékoló használata pofonegyszerű: csak nyisd szét az utastérben, akár egy normál esernyőt, tedd a szélvédőhöz, és már kész is vagy! A napellenzőket lehajtva stabilan rögzítheted.
A napernyő 130x75 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére tökéletesen illeszkedik. Indulás előtt egy pillanat alatt összecsukhatod, majd a kesztyűtartóba vagy valamelyik tárolórekeszbe egyszerűen elrakhatod.

Miért jobb sokkal a hagyományos árnyékolóknál?

Ez a vadiúj ernyő lényegesen esztétikusabb, mint a hagyományos árnyékolók, minimális a helyigénye, ráadásul sokkal hamarabb felhelyezhető. A használat utáni elhelyezést segíti a csomaghoz mellékelt dizájnos tok is. Ízléses, kompakt találmány, ami stílusos megjelenésével Téged is le fog nyűgözni.
Csúnya, sok helyett foglaló takarók helyett válassz esztétikus megoldást!

-Használd Te is az autós napernyőt és számolj le a hőséggel, óvd meg autód műszerfalát, belső burkolatait a káros hatásoktól! -A napernyő használatával rengeteg vesződséget megspórolhatsz, elkerülhetsz egy költséges javítást, autód belsejének károsodását.
-A napernyőt csak pár mozdulat szétnyitni, összehajtani és elrakni
-Autón kívül is használható nap- és esővédőnek
-A napernyő tavaszi-nyári zivatar esetén is hasznos lehet, mivel esernyőként is funkcionál.
-Ideális az erős napsugarak elleni védekezéshez is pl. egy nyári séta vagy hosszabb szabadban töltött idő esetén.
-Egy jól használható, tartós, sokoldalú találmány, ami minden gyakran utazó, kiránduló életét megkönnyíti.Mi van a csomagban?

1 db autós napernyő (130x75 cm-es méret)
1 db tárolótok

Kinek ajánlott az autós napernyő?

mindenkinek, akinek elege van a felforrósodó utastérből
aki utálja, ha süti a kormány a kezét
aki nem akar többé tűzforró ülésbe beleülni
aki megóvná autóját a káros sugaraktól
aki megvédené saját magát, utastársait, háziállatát a hőségtől
akinek elege van a csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókból
aki szereti a dizájnos, sokoldalú találmányokat

Nincs több hőguta: az autós napernyő most fantasztikus áron a Tiéd!
Védd meg saját magad, utasaid és autód belsejét a káros hőségtől, napsugaraktól! Indulj útnak mindig kellemesen hűvös kocsiban, előzz meg egy esetleges rosszullétet, hőgutát!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autós napernyő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: