Betöltés...

Többrekeszes csomagtér rendező

Ár: 2.490 Ft

Többrekeszes csomagtér rendező
Tiszta udvar és rendes ház - régen elég volt ennyi, de a mai rohanó hétköznapokban különösen fontos törekedni a rendezettségre. Reggelente készülődés közben vagy az autó csomagtartójából kipakolva értékes időt vesztünk azzal, hogy saját káoszos rendetlenségükből próbáljuk előbányászni az aktuálisan szükséges tárgyat, eszközt.
Felejtsd el a keresgélést, rendszerezd dolgaidat átlátható módon, tárold kényelmesen és egyszerűen, mindezért pedig nem kell semmilyen különösebb erőfeszítést tenned!
Praktikus textil csomagrendezőnket egy pillanat alatt kihajthatod és a kívánt helyen rendszerezheted benne használati tárgyaidat, csomagjaidat, autós kiegészítőidet. Könnyen mozgatható, mobilis, mindemellett letisztult és esztétikus kiegészítője lehet autód csomagterének. Textil anyagának, illetve univerzális, összehajtható kialakításának köszönhetően nincs fix mérete, kisebb helyre is könnyen applikálható, amennyiben a rendezni kívánt tér túl kicsi lenne a tároló eredeti méreteihez képest.
Ha épp nincs rá szükséged, tárolása egyszerű, csak lapjára összehajtva becsúsztatod egy szűk helyre, amíg újra használni nem akarod.
TULAJDONSÁGOK:

Univerzális, összecsukható tartó/kosár/táska csomagtartóba
Három rekeszre osztott, hordozható fülekkel.
Anyag: Textil
Teherbírás: 15 kg
Szín: Fekete-sötétszürke
Minden csomagtartóban elfér.
Könnyű ki- és behelyezés.
Méret: 50 x 32 x 32 cm
Összecsukva: 32 x 32 x 2 cm


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Többrekeszes csomagtér rendező" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: