Betöltés...

120 W autós töltő szett, kétportos autós töltőadapter + töltőkábel

Ár: 3.990 Ft

120 W autós töltő szett, kétportos autós töltőadapter + töltőkábel
Fedezze fel a tökéletes utitársát minden eszközéhez: egy USB-C, mikro USB és iPhone töltővel ellátott, multifunkcionális autós töltőt, amely minden igényt kielégít.
Diszkrét kialakítás: Ez a kompakt autós töltő észrevétlenül illeszkedik az autó szivargyújtójához, megőrizve a jármű belső eleganciáját és helyét, lehetővé téve a gyors és biztonságos töltést zavarok nélkül.
Magas szintű védelem: Automatikusan szabályozott áramellátású intelligens chipjével ez a C típusú töltő megóvja az eszközöket a túltöltődéstől, túlmelegedéstől és rövidzárlattól, így biztosítva a készülékek és a jármű biztonságát.
Egyszerű eltávolítás egyetlen kattintással: Különleges kihúzógyűrűs tervezésünkkel a C típusú töltőnket probléma nélkül, egy mozdulattal lehet eltávolítani. Kényelmes és egyszerű használatot biztosít.
Univerzális kompatibilitás: Autótól teherautóig vagy furgonig, ez a töltő minden típusú jármű számára ideális, támogatva különböző márkájú és modellű eszközöket, beleértve okostelefonokat, táblagépeket és laptopokat. 12-24V közötti feszültséget kezel, garantálva a stabil töltést.
Hatékony töltés útközben: C típusú autós töltőnkkel, ami 120W teljesítménnyel képes egyszerre két eszközt szupergyorsan tölteni, optimalizálhatja idejét és növelheti hatékonyságát anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt.
Ez a C típusú töltő 120W teljesítmény, láthatatlan mini dizájn és beépített intelligens chip jellemzi az optimális töltés érdekében, egyszerű csatlakoztatással és leválasztással. Élvezze az univerzális adaptálhatóságot minden mozgás közbeni töltési szükségletére.
Specifikáció:

Bemeneti feszültség: DC12-24V
Teljesítmény: 120W
Kimeneti feszültség: 5-12V
Termék mérete: körülbelül 3,6x2,0x2,0 cm/1,4 "x 0,8" x 0,8"
Anyag: cink ötvözet USB: 5-12V/5A Típus C: 5V/3.1A

Vegyes beszállítás miatt a kábel színe változhat.






Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "120 W autós töltő szett, kétportos autós töltőadapter + töltőkábel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: