Betöltés...

3in1 Bluetooth FM transmitter, MP3, autórádió kinézetű

Ár: 4.990 Ft

3in1 Bluetooth FM transmitter, MP3, autórádió kinézetűA Bluetooth funkcióval és USB bemenettel rendelkező autós transmitter egy nagyszerű eszköz, amely számos praktikus funkcióval bővíti autóját. Ez az egyszerű és kényelmes eszköz még a leghosszabb utat is élvezetesebbé teszi a vezető és az utasok számára.
A termék a zenelejátszási lehetőségek széles skáláját kínálja. Könnyedén csatlakoztathatja telefonját Bluetooth-on keresztül, behelyezhet egy USB-meghajtót vagy SD-kártyát kedvenc dalaival. A zene az autó hangszóróiból szólal meg, így a hangminőség nagyon jó lesz.
Könnyen kezelhető. A készüléket közvetlenül az autó szivargyújtó aljzatába dughatja be. Csak állítsa be a megfelelő frekvenciát, amely az LCD kijelzőn jelenik meg. A termék automatikusan bekapcsol, amikor a motor beindul.
Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja mobiltelefonját, és vezetés közben biztonságosan telefonálhat. Ez egy nagyon kényelmes és biztonságos megoldás azok számára, akik gyakran utaznak, és hívásokat kell fogadniuk. A hívó fél a jármű hangszóróin keresztül hallható, így a hívás minősége mindkét fél számára 100%-ban kielégítő lesz.
Automatikus váltás. Az előre beállított adó automatikusan átvált hívás üzemmódba, ha hívás érkezik, majd visszatér a zenelejátszáshoz, így biztosítva azt hogy Ön a vezetésre koncentrálhasson. A készülék nagyon intuitív, és úgy működik, hogy a járművezető biztonságosan tudja használni az összes funkcióját.
A termék jellemzői:

Működés: szivargyújtóról (12 vagy 24 V)
Használat: FM Transzmitter bluetoothról, microSD kártyáról, pendriveról, auxról
Adathordozó: Maximum 128 GB-os adathordozót támogat
Kijelző: 1,3 hüvelykes LCD kijelző
Formátum MP3 / WMAUSB port: 5V/2.1A
Telefon töltése: IGEN
Tápegység: DC 12V vagy 24V
Kijelző: 1,3 hüvelykes LCD kijelző
USB memóriakártya-támogatás
Frekvenciatartomány: 87,5 - 108,0 MHz

Funkciók:

Zene lejátszása
Telefonhívások
Könnyen olvasható 1,3? LCD kijelző
Könnyű és kényelmes használat
Biztonságos
Az akkumulátor töltöttségi szintjének érzékelése
A design változhat


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "3in1 Bluetooth FM transmitter, MP3, autórádió kinézetű" című hirdetést látja. (fent)