Betöltés...

GPS nyomkövető gépjárművedhez - Hívásra és sms-ben is kommunikál

Ár: 4.990 Ft

GPS nyomkövető gépjárművedhez - Hívásra és sms-ben is kommunikál
Használata egyszerűNagyon kicsiNemcsak autóban használhatóGyerekek, háziállatok nyomkövetésére is alkalmas
Szeretnéd követni, hogy merre járnak az autóddal? Ezt a GPS tracker nyomkövetőt csak helyezd el a gépjárműbe (pl.: kesztyűtartóban), így védelmet biztosít lopás ellen!
Helyezz bele egy SIM kártyát és ha nem találod az autót, hívd fel az eszközt. A kütyü pár másodperc múlva SMS-ben megküldi az autó aktuális pozícióját, valamint egy térképes linket.
Az SOS gombot megnyomva a készülék automatikusan tárcsázza az előre megadott telefonszámok (akár 9 szám is menthető) egyikét!
A nyomkövető nagyon kicsi, így könnyedén elhelyezhető! Nem csak autókba használható, háziállatod, stb.. is nyomon követheted! Használata nagyon egyszerű!
5 nap üzemidő külső áramforrás nélkül GPS és GSM hálózat (akkor is küld pozíciót, ha pl. mélygarázsban van a készülék)Beépített mozgásérzékelő (sms­t küld, ha megmozdul a szerkezet)Micro SD kártyahely ( le tudja menteni kb akár 1 hónapra visszamenőleg is az útvonalat az SD kártyára).
Ideális lehet továbbá gyerekek, idősek vagy kisállatok nyomkövetésére is!
További funkciók: ­

pozícióküldés megadott időközönként
gyorshajtás jelzése
monitor mód ( beépített mikrofon, felhívjuk és halljuk a hangokat )
SOS gomb : megadott telefonszámokra sos üzenetet + helyzetet küld

NINCS HAVIDÍJ
Működése rendkívül egyszerű:A készülék ráhívás esetén SMS­ben küldi el az aktuális földrajzi koordinátákat, melyet pl a Google Maps / Earth programban illetve okostelefonon azonnal, gyorsan megtekinthetjük! A működéshez szükség van egy tetszőleges sim kártyára ( melyen előzetesen a PIN kód kérését kikapcsoljuk ? bármely szolgáltató feltöltős és előfizetéses kártyáját használhatjuk ). A készüléket egy aktiváló SMS­el el kell indítani, (begin123456) utána pedig már csak elég felhívni, az kicsöng, majd foglalt jelzés után visszaküldi SMS­ben a térképet (internetes link ), valamint a koordinátáit, aktuális sebességet, akku állapotát.
Használata:1. Felhívjuk vagy SMS-t küldünk a GPS trackerben található SIM kártyára.2. Válaszként SMS-ben megkapjuk a nyomkövető aktuális koordinátáit.
Tulajdonságok:SOS funkció - Gombnyomásra tárcsázza a megadott számok egyikétHasznos lehet autókölcsönzőknek, flottakezelőknek, cégvezetőknek, aggódó szülőknek, bárkinek, aki szeretné biztonságban tudni autójátSMS-re és hívásra is egyaránt reagál, válasz SMS-ben küldi az autó koordinátáit, és egy térképes linket
Műszaki adatok:

Bármely szolgáltató SIM kártyájával működik (Feltöltő kártyás SIM kárya kb. 500 Ft egyenleggel elég)
Működési frekvencia: GSM 850/900/1800/1900mHz
Beépített akkumulátor
Méret: 42x37x13mm (akár egy táskában is könnyedén elrejthető)
Nettó súly:85g
Szín: fekete
Készenléti idő: kb. 3 nap.
helymeghatározás módja: cellainformáció alapján


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "GPS nyomkövető gépjárművedhez - Hívásra és sms-ben is kommunikál" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: