Betöltés...

Praktikus háló a csomagtartóba-170x110 cm, rugalmas poggyászvédő szett

Ár: 4.170 Ft

Praktikus háló a csomagtartóba - 170x110 cm, rugalmas poggyászvédő szett - MS-852
A csomagtér háló nélkülözhetetlen kellék, amely segít rendben tartani autóját. Garantálja a jármű felszereléséhez tartozó dolgok biztonságos szállítását, valamint segít a mindennapi vásárlások vagy egyéb, a csomagtartóban szabadon tárolható dolgok hatékony szállításában. A háló mérete és rugalmassága eleve meghatározza minden olyan autónál, amelynek van csomagtartója, amely lehetővé teszi az áruszállítást. A háló szintetikus szálakból készült, így tartós és ellenáll a feszültségnek és feszültségnek.
Az egyes hurkok összefonódtak egymással, ami megakadályozza, hogy elmozduljanak, vagy bármilyen másfajta deformációt hozzon létre. A fűzőlyukak mindig azonos méretűek maradnak, és a helyükön tartják a benne lévő tárgyakat. A rugalmas zsinór végigfut a háló szélén, aminek köszönhetően megfelelően megfeszíti a teljes terhet. A háló a csomagtér aljára és annak oldalaira is felszerelhető. Manapság szinte minden autóban vannak speciális bilincsek az ilyen típusú hálózatok rögzítésére. Ha a jármű nincs felszerelve ezekkel, használhatja a készlet részét képező tartókonzolokat
A termék jellemzői:
SZÉLES ALKALMAZÁS - a háló bármilyen típusú autóhoz alkalmas, amelynek csomagtartója különböző típusú tárgyak szállítását teszi lehetővé; felszerelhető nyomóhálónak vagy akasztós táskának vagy táskának.
RUGALMAS - a teljes hálót körülölelő rögzítő zsinór és maga a háló is nyújtható, így az egész egyedi kívánság szerint rögzíthető, valamint nagyobb tárgyak is tárolhatók benne.
TARTÓS - a háló szintetikus anyagokból készült; a hálókötél szövése nagyon sűrű, és az egyes hálók egyes szálak összefonásával kapcsolódnak egymáshoz; a rugalmas, gumi zsinór garantálja a tárgyak adott helyen való tartós és biztos rögzítését, rögzítését.
ÖSSZESZERELŐ KÉSZLET - a készlet csavaros tartókonzolokat tartalmaz, mellyel olyan autók csomagtartóját is fel lehet készíteni, amelyekben alapesetben nincs speciális horog a háló rögzítéséhez. A fogantyúk kétoldalas ragasztószalagra rögzíthetők, vagy csavarokkal rögzíthetők.
Csomag tartalma:
Háló
4 tartókonzol
4 csavar kapcsokkal

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Praktikus háló a csomagtartóba-170x110 cm, rugalmas poggyászvédő szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: