Betöltés...

Visszapillantó tükörbe épített menetrögzítő és tolatókamera

Ár: 9.990 Ft

Visszapillantó tükörbe épített menetrögzítő és tolatókamera LCD kijelzővel, arany Használata egyszerű, és áttekinthető, a tartozékoknak köszönhetően könnyedén beszerelhető. (Amennyiben szükséges, kérdd autóvillamossági szakember segítségét)Az autós útvonalrögzítő kamera mozgásérzékelővel rendelkezik, az autó mozgása esetén a felvétel automatikusan elindul. Ciklikus felvétel opció is választható, ezzel téve tárhelytakarékossá a működést.
Visszapillantó tükörbe integrált kamera? Ma már ez is lehetséges? - IGEN
Kinézetre olyan, mint egy középső visszapillantó tükör, azzal a "kis" különbséggel, hogy ebben az eszközben egy modern, FULL HD kamera található beépített kijelzővel és visszajátszó rendszerrel, mellyel könnyedén rögzítheted a megtett kilométereket és emellett a tükör valódi funkcióját is használhatod! Szinte észrevehetetlenül szolgálja majd a biztonságod, és bármely közúti incidensnél perdöntő bizonyíték lehet.
Nézd vissza bármikor felvételt vagy tedd be SD kártyán a kedvenc filmed és az is látható a kijelzőn!
Tulajdonságok:
FullHD felbontásFelvétel MicroSD kártyára max 32 GB - nem tartozék120°látószögVideó formátum: H. 264, Audio: AAC, PAL/NTSCCiklikus felvételMozgásérzékelőDátum és időbélyegzőVideóformátum: H.264Hangrögzítés: AAC5 m hosszú a tolatókamera kábeleA Tolatókamera képe a tükörbe integrált LCD kijelzőn jelenik megBeépített 400mAh akkumulátor
Csomag tartalma:
Visszapillantó tükör eseményrögzítő kamerávalFelszereléshez szükséges rögzítőTolatókamera a bekötéshez szükséges kábelekkelAutós töltő

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Visszapillantó tükörbe épített menetrögzítő és tolatókamera" című hirdetést látja. (fent)