Betöltés...

Ledes elakadásjelző háromszög - világításként is használható

Ár: 2.590 Ft

Ledes elakadásjelző háromszög - világításként is használható
Szeretnéd, ha biztosan észre vennének egy esetleges probléma esetén az út szélén? A hagyományos elakadásjelző háromszögek nem minden esetben láthatóak rosszabb látási viszonyoknál. Az is előfordulhat, hogy rossz pozícióban vagy nem a kellő távolságban helyezik el ezeket a háromszögeket, és csak az utolsó pillanatban vesszük észre őket.
Ez a sokoldalúan használható elakadásjelző háromszög nem ad esélyt arra, hogy egy kisebb problémából még nagyobb legyen! A közepén találsz egy LED lámpát is, amit bármikor használhatsz ? például kempingezésnél, horgászásnál.
Öt különböző világítási funkcióval látták el: erős és gyengébb fényű sima világítás, folyamatosan égő piros jelzőfény, pirosan villogó jelzőfény és egy időszakosan villogó jelzőfény.
A hátulján található, 160°-ban kihajtható kar segít abban, hogy bárhogy el tudd helyezni.
Főbb jellemzők:
- Erős fénye áthatol a legzordabb időben is- Kis helyen elfér, biztosan találsz neki helyet autódban- könnyű és könnyen kezelhető- 3 db AA elemmel működik- 3 oldala 19 cm hosszú; teljes magassága 17 cm; vastagsága 4 cm- NEM HELYETTESÍTI A KÖTELEZŐ ELAKADÁSJELZŐ HÁROMSZÖGEG AUTÓD FELSZERELÉSÉBŐL

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Ledes elakadásjelző háromszög - világításként is használható" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: