Betöltés...

3 karú tapadókorong, lapemelő, üvegemelő

Ár: 5.290 Ft

3 karú tapadókorong, lapemelő, üvegemelő150 TERHELÉS - a vákuum tapadókorong akár 150 kg-ot is elbír. Így lehetővé teszi az üvegtáblák, csempék, csempék, lapok, üvegtáblák, tükrök, ablakok és más kényes anyagok biztos és biztonságos átvitelét a sérülés veszélye nélkül .
CSÚSZÁSGÁTLÓ ALUMÍNIUM FOGANTYÚ - a fogantyú csúszásmentes szerkezettel rendelkezik, amely megakadályozza a csúszást szállítás közben. Az alumínium könnyű, ami nagyban megkönnyíti a munkát .
GUMI SZIVÍVÓKÉPEK, egyenként 120 mm - a készülék 3 gumi tapadókoronggal rendelkezik, amelyek biztosítják a lapos elemek biztonságos fogását és könnyű áthelyezését.
SZÍVÓNYOMÁS MECHANIZMUS - a fogantyúban használt tapadókorongok minden lapos és gázzáró felületű anyag kezelésére alkalmasak, mint például üveg, műanyag, fém, bevont fa, márvány stb. A gumi tapadókorongot mechanikusan, egy kar segítségével húzzák .
 
LEÍRÁS

ezüst szín
Anyaga: alumínium, abs, gumi tapadókorong
csúszásgátló fogantyú: igen
terhelhetőség: 150 kg
tapadókorong átmérője: 120 mm
gumi vastagság: 7 mm
méretei: 27 x 7,5 x 27 cm
tapadókorong súlya: 0,967 kg
csomag súlya: 1.190 kg

A hármas tapadókorong egy olyan eszköz, amely levegőszívást használ, hogy nagyobb képességet hozzon létre a nehéz tárgyak mozgatására. Ez egy népszerű eszköz számos területen, például az építőiparban, az autóiparban és otthoni használatra is. A tapadókorongok különféle célokra használhatók, például tárgyak szállítására, stabilitás megőrzésére nehezen elérhető felületeken, vagy tárgyak sík felületekhez való rögzítésére.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "3 karú tapadókorong, lapemelő, üvegemelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: