Betöltés...

Autó horpadás javító készlet

Ár: 9.590 Ft

Autó horpadás javító készlet  
Újra horpadásmentes lesz az autód, nem kell szakemberhez fordulnodGyorsan eltávolíthatod a sérüléseket a segítségével, sajátkezüleg isIdőt és pénzt spórolsz, mert otthon is használhatodNem tesz kárt autód fényezésében, a tapadókorongok egyszerűen eltávolíthatóak
Biztosan horpadt már be neked is az autód egyik eleme. Szerencsére, ezzel az eszközzel otthon is kijavíthatod a felületi sérüléseket. Az első gondolata mindenkinek az, amikor észreveszik a sérülést, hogy ez bizony drága mulatság lesz.Te azonban már tudod, hogy az ilyen szerencsétlen rongálódásokkal nem kell szakemberhez fordulni, ami rengeteg pénzbe és időbe kerül. Csak elő kell vedd ezt az egyszerű horpadás eltávolítót és pár perc alatt régi fényében tündökölhet autód.
Többször keletkezett már hiba az én autóm karosszériájában is, korábban mindig a szakemberben láttam a megoldást. Mióta kipróbáltam ezt a kütyüt már tudom, hogy nem kell minden apró sérüléssel a szervízhez fordulni, hanem magam is orvosolhatom a hibát. És a töredékébe kerül, mint amit egy szakember elkér, valamint pár perc alatt meg tudom csinálni.
Miért fordulnál szakemberhez olyasmivel, amit te is meg tudsz csinálni? Valamint, ha te végzed el a munkát, abban is biztos lehetsz, hogy jó kezekben van az autód!Ne hagyd, hogy egy horpadás súlyos forintokba kerüljön minden alkalommal!
Hasznos tudnivalók:Fontos, hogy ezt az eszközt többször is használhatod. Ehhez hozzájárul az is, hogy időtálló fém anyagból készült.Természetesen nemcsak autód javításához hasznosíthatod, hanem a legtöbb lemezből készült eszközödhöz is.Régi fényében tündökölhet, akár a robogód vagy mosógéped is. Természetesen, nem tesz kárt autód fényezésében sem.
A horpadás javító tapadókorong tulajdonságai:

Anyaga: fém
Mérete: hossza: 50 cm, szélessége: 12 cm
Termék tömege: 1,2 kg
Színe: szürke
Műanyag ragasztó (patex pisztoly) és speciális oldóanyag szükséges még hozzá (nem tartozéka a csomagnak).

Mit rejt a termék doboza?

1 db horpadás javító fém rúd
Tapadókorongok



Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autó horpadás javító készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: